NEKADAŠNJI GIGANT ZAVRŠIO NA DOBOŠU: Na licitaciji se našli lokali i građevinsko zemljište FABRIKE
Fabrika, Foto: RINA

javljeno je

NEKADAŠNJI GIGANT ZAVRŠIO NA DOBOŠU: Na licitaciji se našli lokali i građevinsko zemljište FABRIKE

Procenjena vrednost imovine je 1,18 milijardi dinara

Objavljeno:

Javno nadmetanje za prodaju imovine Fabrike reznog alata održaće se 22. novembra u Beogradu, a ok za dostavljanje ponuda je 15. novembar, oglasila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

- Na prodaju su ponuđena su 22 objekta smeštena na gradskom građevinskom zemljištu u Beogradskoj ulici u Čačku ukupne površine 30.628 m2, kao i objekat na istoj lokaciji smešten na zemljištu površine 3.526 m2. Prodaju se i dve zgrade koje se nalaze u Hajduk Veljkovoj ulici u Čačku na zemljištu ukupne površine 1.293 m2, kao i pokretna imovina koju čine oprema i zalihe - potvrđeno je za agenciju RINA.

Procenjena vrednost imovine je 1,18 milijardi dinara, a depozit za učešće u licitaciji je 59 miliona dinara.

Inače, dosadašnje tri prodaje nekadašnjeg čačanskog giganta proglašene su neuspešnim, jer odbor poverilaca nije dao saglasnost na postignutu cenu.

Bonus video: PRVO FIRMA, PA DRŽAVA I TEK ONDA OBIČAN ČOVEK OSETI BOLJITAK Stanić: Blagostanje neće biti u naredne 3 godine, IZ OVOG RAZLOGA

00:47

PRVO FIRMA, PA DRŽAVA I TEK ONDA OBIČAN ČOVEK OSETI BOLJITAK Stanić: Blagostanje neće biti u naredne 3 godine, IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.