UMRLA MARINA VRANIĆ, POZNATA SRPSKA NOVINARKA!
Foto: Profimedia

TUGA

UMRLA MARINA VRANIĆ, POZNATA SRPSKA NOVINARKA!

Pretpostavlja se da je nastupli prirodna smrt, a tragovi nasilja nisu vidljivi.

Objavljeno:

Poznata i vrlo uspešna leskovačka novinarka Marina Vranić preminula je u 60. godini života, a uzrok njene smrti za sada nije poznat.

Pretpostavlja se da je nastupli prirodna smrt, a tragovi nasilja nisu vidljivi.

Prijatelji i komšije, kako nezvanično saznaje Telegraf, su je pronašli mrtvu u stanu, jer se nije dugo javljala na telefon.

Marina Vranić (60) biće sahranjena na leskovačkom groblju Špitalj sutra 27.oktobra, na njen rodjendan.

Višegodišnja i veoma uspešna novinarka RTV-Leskovac,radila je i za loklane televizije: TV Rosulja -Vlasotince,TV-4 S - Bojnik,kao i za druge beogradske portale.

Marina Vranić bila je prepoznatljiva kod slušalaca i tv-gledalaca juga Srbije po autorskoj emisiji "Simboli vere" koju je uspešno uredjivala u saradnji sa Crkvenom opštionom SPC u Leskovcu. Bila je izuzetni poznavalac narodnog stvaralaštva Srbije,a posebnu pažnju poklanjala je unpredjenju življenja i rada osoba sa invaliditeom.

Njena prerana smrt ,kao i njenog kolege Dragana Stojiljkovića (53) za poslednjih dvadesteak dana izazvali su veliku tugu među bivšim kolegama,saradnicima ali brojnim Leskovčanima.

Kako nezvanično saznajemo počev od 2016.godine,nakon neslavnog gašenja Radio Leskovca Marina je ostala bez posla, živela je sasvim sama, i izdržavala se radeći teške sezonske poslove u poljoprivredi.

Autor ovih redova takodje veoma žaili za odlaskom sa živoitne scene svoje koleginice, sjajne novinarke i dugogodišnjeg člana Udruženja novinara Srbije.

(Espreso/Telegraf/T.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.