STUDENTKINJA SOFIJA PREKO NOĆI POSTALA ZVEZDA SRPSKOG INTERNETA: U obraćanju UŽIVO skinula cipelu, A ONDA.. (VIDEO)
Sofija Kostić, Foto: MEDIJA CENTAR BEOGRAD / YOUTUBE

HIT!

STUDENTKINJA SOFIJA PREKO NOĆI POSTALA ZVEZDA SRPSKOG INTERNETA: U obraćanju UŽIVO skinula cipelu, A ONDA.. (VIDEO)

Konferencija za novinare Pokreta studenata Srbije imala je za svrhu da ukaže na probleme i potrebe mladih u Srbiji

Objavljeno:

Isečak sa konferencije za medije Pokreta studenata Srbije održane tokom jučerašnjeg dana, postao je pravi hit na društvenim mrežama, a razlog tome se krije u kreativnom nastupu Sofije Kostić, čije je izlaganje postalo viralno na Tviteru, Fejsbuku i Tik-Toku.

U delu kada je došao na red da govori na konferenciji za medije, posle dvoje svojih kolega iz pokreta, Mihajla Filipovića i Nevene Jokanović, Sofija je u uvodom delu svog izlaganja uglavnom govorila o njihovom planu pomoći kako za studente, tako i za poljoprivrednike i zanatlije.

Deo govora postao hit na internetu

A onda je rešila da na slikovit način objasni potrebu za pomoći malim zanatlijama.

Taj deo je postao viralni hit na društvenim mrežama, budući da je Sofija skinula sandalu sa noge, nakon čega ju je digla visoko iznad glave i obratila se, kako je rekla "dragim ženama, koleginicama i drugaricama".

" Da sam ja, dolazeći na ovu konferenciju, polomila ovu štiklu, recite mi gde bih je popravila? Nemate odgovor. Zante zašto? Zato što nam zanati izumiru, zato što nemamo više obućare, sajdžije, nemamo više krznare", rekla je ona.

Tom prilikom, podizala je kako glas, tako i obrve, verovatno sa namerom da što bolje akcentuje svoj postupak prilikom slikovitog objašnjavanja.

"Meni treba sarač, polomilo mi se sedlo"

Usled zbog načina na koji je pokušala da objasni zbog čega je bitno da država stane iza malih preduzetnika, isečak snimka je postao viralan, te su se komentari samo nadovezivali jedan na drugi.

"Ništa dok studenti ne dignu glas", "Ko joj brani da postane obućar", "Ne, ne, u pravu je gospoja, ja već godinu dana ne jašem svoga ata kako mi se sedlo polomilo, a sarača niđe ne mogu da nađem.", "Moram da primetim da ona ipak nije otišla u sajdžije i obućare već u pravnike", samo su neki od komentara koji su se ređali ispod snimka.

Konferencija za novinare Pokreta studenata Srbije, imala je za svrhu da ukaže na probleme i potrebe mladih u Srbiji, te i predstavljanje njihovih rešenja kako da zadrže mlade u Srbiji. Pred okupljenim novinarima u Medija centru su govorili pored Sofije Krstić koja je bila predstavnica organizacije, aktivisti Nevenka Jokanović, Mihajlo Filipović i Andrija Ljubić.

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.