STRANCI NAVELI NAJBOLJE STVARI KOD SRPKINJA: Svi su PRIMETILI OVO, muškarci u Srbiji BESNE
Knez Mihailova, Foto: Nebojša Mandić

NEVEROVATNO!

STRANCI NAVELI NAJBOLJE STVARI KOD SRPKINJA: Svi su PRIMETILI OVO, muškarci u Srbiji BESNE

"Koje su najbolje stvari kad si Srpkinja?", glasilo je pitanje stranca koje je dobilo niz odgovora

Objavljeno:

Još jedno interesantno pitanje koje se od strane stranaca povelo na popularnoj platformi Quora. Nakon što su mnogi komentarisali šta treba raditi, a šta izbegavati u vezi sa Srpkinjom, postavljeno je pitanje "Koje su najbolje stvari kad si Srpkinja?". Nakon što ga je stranac objavio, usledio je niz različitih odgovora, a mi vam prenosimo neke koji su ostavili najjači utisak. Ako je suditi po odgovorima, mnogi su primetili da Srpkinje mnogo vode računa o fizičkom izgledu.

"Nije lako dati uopšten odgovor na ovo pitanje, jer svaka žena ima svoju jedinstvenu ličnost. Međutim, da moram da dam odgovor, rekao bih sledeće: mnoge Srpkinje su veoma ženstvene i dobro vode računa o sebi. Mnoge od njih su i dalje tradicionalne u smislu da, bez obzira na to koliko žena može biti uspešna u poslu ili bilo kom drugom aspektu, verovaće da nisu zaiste uspele ako nisu postale majke.

Srpkinje
foto: QUORA/SCREENSHOT

Zato žene u Srbiji stavljaju veliki pritisak na sebe da budu uspešne u svim aspektima života: da budu dobre mame, dobre supruge, dobre prijateljice, dobre ćerke, dobre sestre, da budu uspešne u karijeri, da budu dobre kuvarice i da dobro izgledaju. Ako 'ne uspeju' samo u jednom od ovih aspekata, oštro će ih osuđivati druge žene. Mnoge Srpkinje koje sam upoznao su zaista neverovatne", napisao je jedan stranac, dok se drugi nadovezao:

"Iz perspektive muškarca, u poređenju sa okolnim zemljama i zapadnom Evropom - i u širem smislu: Srpkinja bolje izgleda. Mnogo više truda ulaže u odeću, šminku i izgled uopšte - čak i za svakodnevne prilike. Očekuje da muškarac plati i obezbedi stvari. Stavlja porodicu na prvo mesto. Ima pozitivan odnos prema strancima", naveo je još jedan stranac, dok je treći napisao:

"Generalno su ženstvene, mnogo vode računa o svom izgledu (posvete dosta vremena šminkanju, lepoj odeći i lepom oblačenju) i neke su verovatno malo tradicionalnije od drugih. Međutim, osim ovih uglavnom opštih stvari, Srpkinje su drugačije i u drugim aspektima. Dakle, teško je govoriti o bilo kakvim opštim osobinama ličnosti ili ponašanju koje ih sve karakteriše", glasio je komentar.

"Moje ograničeno iskustvo sa Srpkinjom: 'Ja sam najpametnija. Slušaj me' stav. Ako misli da gubi, prekinuće raspravu da bi zadržala dostojanstvo. Voli da se upoređuje sa drugim ženama. Najbolji kompliment za nju bio bi 'Najbolja si od svih', to će dobro zapamtiti", napisao je neko. Da li se slažete?

Bonus video:

01:03

Srpkinje dovode atmosferu do usijanja

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.