NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Život Miljane zavisi od toga DA LI ĆEMO SKUPITI PARE ZA NJENO LEČENJE!
Foto: Facebook

pomozite!

NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Život Miljane zavisi od toga DA LI ĆEMO SKUPITI PARE ZA NJENO LEČENJE!

Turnir u malom fudbalu se održava u utorak, 25. aprila, s početkom u 9:00 časova
Objavljeno: 16:51h

Učenici Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju rešili su da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć teško oboleloj mladoj majci Miljani Ristić Stanković, organizovanjem humanitarnog turnira u malom fudbalu.

Gimnazijalci organizuju turnir sa ciljem da prikupe novčana sredstva za Miljanu, Vranjanku kojoj je dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija (AML). Turnir u malom fudbalu se održava u utorak, 25. aprila, sa početkom u 9:00 časova.

Pomogli mu i Karići: Čoveku koji nije jeo 6 dana stigla humanitarna pomoć! (VIDEO)

CRVENI NOSIĆI I HUMANITARNA POMOĆ: Posetite Ulicu otvorenog srca! (FOTO)

Našli krivca za bruku u Somboru! POP UKRAO PAKETIĆE od humanitarne pomoći, pa ih preprodavao!

Igraće se po sistemu 4+1+3, a kotizacija po ekipi iznosi 1.500 dinara. Svoj tim možete prijaviti do ponedeljka, 24. aprila u 24:00 časova na telefone 061 6468 966 – Dragica i 064 9716 619 – Anđelija. - Pozivamo sve vas koji ste dobre volje, da se prijavite i da zajedno pokušamo da pomognemo Miljani - stoji u pozivu mladih humanih ljudi. Miljani Ristić Stanković dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija (AML) samo nekoliko meseci posle porođaja, a za njeno dalje lečenje potrebno je 150.000 evra. Ukoliko ste u mogućnosti, svoje novčane donacije možete uplatiti na sledeće račune: Dinarski račun: 160-5300100364761-79 Devizni račun možete videti OVDE. (Espreso.co.rs / OK radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.