ŠTA SE KRIJE IZA NAJPOZNATIJIH TVRĐAVA SRBIJE: Ne propustite novu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" u 16.30
Foto: Promo

PRELEPO

ŠTA SE KRIJE IZA NAJPOZNATIJIH TVRĐAVA SRBIJE: Ne propustite novu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" u 16.30

Ša se krije iza bedema, koje priče su vezane za tvrđave i kakva verovanja i danas važe saznajte danas u 16.30 časova samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Nova uzbudljiva epizoda emisije "Kojekude po Srbiji" otkriva najrazličitije priče poznatih i manje poznatih tvrđava u Srbiji. Ša se krije iza bedema, koje priče su vezane za tvrđave i kakva verovanja i danas važe saznajte danas u 16.30 časova samo na Kurir televiziji!

U glavnom fokusu nove emisije "Kojekude po Srbiji" biće Smederevska i Ramska tvrđava, ali biće reči i o Petrovaradinskoj, Kupinik, Kalemegdanskoj, Šabačkoj i Solotnik. Ovog puta otkriće se razni mitovi i legende, ali i arheološke iskopine s obzirom da je u Smederevskoj tvrđavi pronađena zlatna minđuša.

Vaš omiljeni avanturista saznaće i zašto je Jerina postala "prokleta" i koje su najstrašnije priče koje kruže o njoj. Da bi još dublje zaronio u srednji vek, obišao je i udruženje za očuvanje starih zanata i veština Beli orlovi, koji su ujedno zaljubljenici u istoriju.

Gledajte novu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom Grozdanićem danas u 16.30 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.