"TRČI TAMO GDE NE VLADA ZLO": Srceparajuć OPROŠTAJ od lavice KIKI, poslata SNAŽNA PORUKA onom ko ju je POVREDIO!
Lavica Kiki, Foto: Printscreen/ Youtube/Suboticacom

SRCE DA PUKNE

"TRČI TAMO GDE NE VLADA ZLO": Srceparajuć OPROŠTAJ od lavice KIKI, poslata SNAŽNA PORUKA onom ko ju je POVREDIO!

Snažna poruka onom ko je mladunče ostavio samo na ivici života

Objavljeno: 21:38h

Lavica Kiki, koja je pre 15 dana pronađena iznemogla na putu u Subotici, danas je izgubila bitku za život, a svi ljubitelji životinja opraštaju se od nje putem društvenih mreža i traže pravdu.

Udruženje "Pit"iz Niša koje se bavi zbrinjavanjem napuštenih, povređenih i ugroženih životinja poželelo joj je da putuje sa anđelima, a onom ko je mladunče ostavio samo na ivici života uputilo snažnu poruku.

- Nama, kao udruženju, kao nekom ko se bori za opstanak životinja, posebno je žao što je malena Kiki izgubila bitku za život. Možda i ne bi izgubila da je rasla tamo gde je trebalo da raste, da bude jednog dana kao njena mama lavica... Ali ne, neko je hteo da se igra njenim životom, hteo je da bude veličina. Ne, nisi veličina već si nula ti čoveče ko god da si! A ti malena Kiki, trči tamo u nekom svom carstvu gde ne vlada zlo. Putuj sa anđelima - napisali su ispod njene fotografije.

Podsetimo, nakon što je pronađena malena lavica zbrinuta je u Zoološkom vrtu na Paliću u veoma lošem stanju.

Laboratorijski nalazi, koji su ponavljani svaki drugi dan od kada je zbrinuta, pokazivali su da njeni unutrašnji organi počinju da otkazuju.

Iako je počela da jede i radnicima Zoo vrta dala nadu da će da se oporavi, Kiki je posle nekoliko dana potpuno prestala da uzima hranu, zbog čega joj je ponovo uvedena infuzija.

Pri samom prijemu lavice, bilo je teško reći u kakvom su joj tačno stanju unutrašnji organi.

Sa svojih pet meseci starosti imala je samo odevet i po kilograma. Bila je izuzetno pothranjena, a duži vremenski period je držana u neadekvatnim uslovima.

Bonus video:

01:27

LAVICA PRONAĐENA KOD SUBOTICE BORI BITKU! Iz zoo-vrta poručuju: Usled stresa, polomila je sebi butnu kost, SADA JE NA INFUZIJI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.