KRUŠEVLJANKA TRAŽI NOVE PRIJATELJE: Smučilo joj se da svuda ide SAMA, objavila i uslov koji TRAŽI, verujete li?
Usamljenost, Foto: Profimedia

objava na mrežama

KRUŠEVLJANKA TRAŽI NOVE PRIJATELJE: Smučilo joj se da svuda ide SAMA, objavila i uslov koji TRAŽI, verujete li?

Devojka (27) koja je želela da bude anonimna, javno je podelila svoje probleme kad je u pitanju njeno društvo

Objavljeno:

Jedna Kruševljanka podigla je buru na internetu nakon što je na društvenoj mreži Reddit objavila da traži prijatelje.

Devojka (27) koja je želela da bude anonimna, javno je podelila svoje probleme kad je u pitanju njeno društvo, te da zbog svog muzičkog ukusa sve teže nalazi ljude koji bi se družili s njom.

"Ovo će zvučati očajno, ali hajde da probam. Ja sam devojka od 27 leta i odavno pokušavam da nađem ljude sa istim muzičkim ukusom, ali mi jako teško ide. Iz malog sam grada, gde svirki nema pa mi je i teško da upoznam ljude uživo. Kada idem na svirke po drugim gradovima, uvek moram da idem sama i opet mi je nekako teško da započnem konverzaciju sa nekim ili da ostanemo u kontaktu nakon što ćaskamo", započela je svoje izlaganje Kruševljanka.

Kruševljanka traži nove prijatelje
Kruševljanka traži nove prijateljefoto: Printscreen/Reddit

"Muzika mi je jedna od najbitnijih stvari u životu koliko god to možda zvučalo glupo, i zaista bih volela da imam prijatelje koji su u tom svetu i nekog sa kim mogu ići na svirke. Ako ovde ima ljubitelja metal muzike ili imate neki savet za mene, javite mi se, molim vas", napisala je ona, ne navodeći odakle je, a onda je na nagovor ljudi u komentarima otkrila da je iz Kruševca.

Bilo je mnogo onih koji su ispod njene objave pisali duhovite komentare, koje je ona prihvatila.

"Dođi za Beograd, ima ženske, ima sve. Kruševac, alternativna scena, metal.... Teška priča", napisao je jedan komentator.

"Ženske mi ne trebaju, ako ima neki muški onda može. Bila sam na svirci sama sad u nedelju, niko mi bre nije prišao ni ništa haha", bio je odgovor mlade Kruševljanke.

Neke je zanimalo kako nema društvo kada je Kruševac jedan od gradova gde se metal i te kako sluša.

"Kruševac je jedan od 'najmetalnijih' gradova u državi, čudi me da nema mladih koji su u tom fazonu. Znam bar 20 metalaca odatle, družimo se skoro godinama", napisala je jedna devojka, a onda joj je Kruševljanka odgovorila da je u srednjoj školi i sama imala društvo koje je slušalo metal i da je tada sve bilo lakše. Sada je svako otišao na svoju stranu, a sa srednjoškolcima se, kaže, ne bi uklopila.

Na njenu sreću, javili su se oni koji su, kao i ona, u potrazi za pravim društvom.

"Bukvalno ovako nešto sam htela da napišem pre neki dan. Šteta sto si daleko od mene, ali u suprotnom bih išla sa tobom na svirke. Meni isto strašno fali društvo koje je na istoj talasnoj dužini sa mnom po pitanju muzike", "Danas se sve rasturilo to, na sve strane, nekada je uživo bilo lakše ostvariti kontakt po trgovima, svirkama i tako to", "Dođi u Kragujevac. Svi iz Kruševca idu na svirke ovde. Ima metalaca koliko hoćeš, družićemo se" pisali su još neki članovi Redita u komentarima.

Bonus video:

00:51

NOVE PESME NEMAJU PORUKU, DUŠU, ISTINU Slobodan Betulić Betula: Mnogi iz neznanja upropaste, MUZIKA SE NE MANJA, VEĆ NAROD!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.