Poljoprivrednik zaboravio 5.000 evra u policijskoj stanici! Ono što se desilo vratilo mu je veru u ljude!
Foto: Stock

Zamalo da ostane bez traktora

Poljoprivrednik zaboravio 5.000 evra u policijskoj stanici! Ono što se desilo vratilo mu je veru u ljude!

Srećom po njega, iz uprave su uspeli da otkriju da torbica pripada njemu
Objavljeno: 16:29h

Službenica Policijske uprave u Kragujevcu Marina Milenković vratila je osmeh na lice Zvonku Miljkoviću, poljoprivredniku iz sela Ždraljica nadomak Kragujevca, pošto je pronašla njegovu torbicu sa 5.000 evra, koju je zaboravio u policiji, a da to nije ni znao!

Miljković je minule srede prodao svoj stari traktor, a 5.000 evra naplaćenih od kupca nameravao je da uloži u novu mašinu. Po obavljenom poslu svratio je do prostorija kragujevačke policije, kako bi papirološki regulisao kupoprodaju.

Stan u GRČKOJ možete kupiti za SAMO 20.000 evra! Ali, ima jedna začkoljica!

- Tek kada sam kasno posle podne stigao kući shvatio sam da mi nema torbice sa parama. Što je još gore, nisam imao predstavu šta se sa njom zbilo - da li mi je neko ukrao ili sam je negde zaboravio?! Presabirao sam se po glavi gde sam sve bio. Da zlo bude veće, tog dana sam bio na mnogo mesta, pa nije bilo šanse da se setim da li sam i gde ostavio torbicu - priča Miljković.

Srećom po njega, kada je već bio nesmotren, onda mu se to dogodilo na najboljem mestu - u policiji.

foto: Uprava carine

- Na pultu u našim prostorijama spazila sam torbicu. Otvorila sam je i videla veću svotu novca. Odmah sam otišla do kolega u dežurnoj službi. Zajedno smo pregledali torbicu, ali nismo znali čija je. Međutim, kolege su napravile rekonstrukciju događaja i uspele su preko podnetog zahteva našim službenicima da otkriju da torbica pripada Miljkoviću - navodi Milenkovićeva i dodaje da nije imala nikakvu dilemu kada je našla novac:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.