OVA DANAŠNJA DECA SU IZGUBILA MORALNI KOMPAS! Beograđani snimili bahaćenje tinejdžera, za sve su KRIVI RODITELJI?
Tinejdžeri, Foto: Shutterstock

nedostatak vaspitanja

OVA DANAŠNJA DECA SU IZGUBILA MORALNI KOMPAS! Beograđani snimili bahaćenje tinejdžera, za sve su KRIVI RODITELJI?

Beograđani slikali bahaćenje tinejdžera i sve objavili na mrežama

Objavljeno:

Pojedini roditelji i građani zabrinuti su zbog ponašanja današnje omladine, tinejdžera i dece koja u velikom broju slučajeva ne samo da ne mare za starije, već se često i bahato ponašaju.

Takvim situacijama u prilog idu svakodnevni prozori iz javnog prevoza gde mnogi dečaci i devojčice ne žele da ustupe mesto starijima, trudnicama i majkama sa decom, a neretko se i sukobljavaju s njima zbog toga.

S druge strane, nedavno su deca jabukama gađala putnike u gradskom prevozu, a sada su deca iz Zemuna sladoledom gađala automobile.

Fotografija se pojavila na zemunskoj Instagram stranici.

- U Zemunu kod Rade Končara deca bacala sladoled na kola ispred zgrada - piše na fotografiji, a ovaj prizor je zabrinuo mnoge Beograđane.

Bahata deca
foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM/ZEMUNSKE.VESTI

Takođe, prošle nedelje građani su u javnom prevozu fotografisali tinejdžerku koja je usred bela dana podigla noge na drugo sedište.

Fotografija se pojavila na Instagram stranici serbialive_beograd na kojoj se vidi devojka koja je podigla jednu nogu na sedište koje je ispred nje dok tu sedi jedna žena.

Ovi prizori su pokrenuli lavinu komentara građana, a mnogi su zabrinuti i zbog gotovo svakodnevnih TikTok izazova kojim deca ugrožavaju ne samo svoje živote, već i živote druge dece i građana.

Bahata deca
foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

- Svakodnevno u prevozu gledam ponašanje mladih osoba koje se bahato ponašaju. Ne samo da nemaju osnovno kućno vaspitanje nego su pojedinci i bezobrazni. U bubu puše elektronske cigarete, psuju, koriste ružne izraze, neprikladno se oblače za školu. S druge strane često ulaze u svađe sa starijima koji su tu da im daju savet. Zbog svega toga i onoga što plasiraju ma mrežama pomislim da li može biti gore od ovoga i kuda i šta radi ova današnja omladina - kaže nam Beograđanka Jelena Đ. (45).

Bonus video:

03:55

NIJE DOVOLJAN JEDAN PSIHOLOG I PEDAGOG U ŠKOLI Marković: Deca kada žele promenu, NISU SIGURNA KAKO TO DA URADE (video)

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.