GIMNAZIJALCI IZ KRUŠEVCA OTIŠLI NA EKSKURZIJU, PA ZAPANJILI SRBIJU: Evo šta su sve zatekli u hotelu (VIDEO)
Đaci na ekskurziji, Foto: Printscreen/Tiktok./@jeftovicjana

hotel u trebinju

GIMNAZIJALCI IZ KRUŠEVCA OTIŠLI NA EKSKURZIJU, PA ZAPANJILI SRBIJU: Evo šta su sve zatekli u hotelu (VIDEO)

Gimnazijalci iz Kruševca snimili video o lošim uslovima u hotelu u Trebinju

Objavljeno:

Kruševačka gimnazija, postala je predmet rasprave na TikToku, a povod je ekskurzija u Trebinju. Naime, đaci su snimili kako se u hotelu, koji je na oko lepo opremljen, zapravo sve - raspada.

Na snimku se, naime, vidi kako sve što dodirnu, pada. Krevet propada, zavesa pada već pri blagom dodiru, delovi tuš kabine se raspadaju...

Sve ovo su učenici zabeležili i postavili na društvenu mrežu, uz kratke opise, a posebnu pažnju su posvetili ceni ekskurzije.

Direktorka škole Biljana Dačić za Telegraf.rs kaže da zvanične pritužbe još nije primila i da nije isključeno da je reč o nekoj od prošlogodišnjih ekskurzija.

- Znate kako, ja ne znam da li pod tim imenom postoji učenica koja je objavila video, imamo preko hiljadu đaka, pa to moram da proverim. Deca su za ekskurziju dobila hotele sa tri i četiri zvezdice, sve je bilo u redu i nismo imali nikakvih prijava da bilo šta ne valja - kaže nam ljubazno na početku razgovora.

Inače, dodaje, praksa im je da u saradnji sa profesorima i decom, onog trenutka kada uđu u smeštaj, prijave svaki kvar, kako pri izlasku iz hotela ne bi imali potraživanja za nešto što nisu uradili.

- Znam da nije bilo problema, a moguće je da su na snimku ostavljeni pogrešni podaci škole. Svakako, hvala što ste se javili, a ja ću istražiti šta se dešava - rekla nam je Dačić.

Bonus video:

09:55

Nastava u školama normalizovana: Evo šta kažu stručnjaci

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.