DA LI JE OVO KRAJ DRAME NA KIPRU? Er Pink nudi dva aviona za decu zarobljenu u Larnaki!
Foto: Printscreen/Ypoutube/Cyprus Aeropolis - Larnaka and Pafos Airports

pomoć prijatelja

DA LI JE OVO KRAJ DRAME NA KIPRU? Er Pink nudi dva aviona za decu zarobljenu u Larnaki!

Deca uzrasta od devet do 14 godina, trenutno se nalaze na terminalu, ali bi naredna dva dana trebalo da budu smeštena negde na grčkom delu ostrva.
Objavljeno: 16:25h

Kompanija Er Pink spremna je da ustupi dva aviona za prevoz trinaestoro dece iz Srbije koja se od sinoć nalaze "zarobljena" na aerodromu u Larnaki na Kipru, jer im carinici, kako smo saznali, grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva.

DRAMA NA KIPRU Srpski mališani zarobljeni na aerodromu u Larnaki!

Ova informacija potvrđena je i u Ambasadi Srbije u Nikoziji, a avioni kompanije Er Pink spremno čekaju na aerodromu da bi se uputili po decu iz Srbije na Kipar, ukoliko za to budu dobili odobrenje.

Oglasio se Dejan, direktor KUD-a s kojim je 13-oro dece od noćas zarobljeno na aerodromu u Larnaki na Kipru!

Prema rečima Dejana Bivolarevića iz Ambasade Srbije, mališani Kulturno-umetničkog društva "Izvor", uzrasta od devet do 14 godina, trenutno se nalaze na terminalu, ali bi naredna dva dana trebalo da budu smeštena negde na grčkom delu ostrva.

- Deca su trebalo da gostuju nekom Kulturno-umetničkom društvu na “okupiranoj” strani Kipra. Ne mogu da govorim o detaljima, jer nisam upoznat, ali kiparske vlasti im nisu dozvolile da pređu na taj deo - rekao je Bivolarević.

Bivolarević je dodao da bi detaljne informacije trebalo da dobije u toku dana.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.