MAMIKE IZ VAJBER GRUPE NA "APARATIMA": Isidora ih "ODUVALA" snimkom, ovako OGOVARAJU DECU posle RODITELJSKOG! VIDEO
Isidora, Foto: Printscreen/Tiktok/1311isidora

"doktorirala Dragizam"

MAMIKE IZ VAJBER GRUPE NA "APARATIMA": Isidora ih "ODUVALA" snimkom, ovako OGOVARAJU DECU posle RODITELJSKOG! VIDEO

"Opis klasične srpske majke koja je pritajeno zlo", glasi jedan od mora komentara ispod Isidorinih snimaka

Objavljeno:

TikTok korisnica Isidora koja je "doktorirala Dragizam", svojevrsni osvrt na klasične karakterne stereotipe u našem društvu, tvorac je beskrajno duhovitih i dobro promišljenih klipova.

Jedan od njenih najpopularnijih klipova koji je naročito voljen među Tviter publikom je satiričan, ali opet veoma realističan prikaz majki iz Vajber grupe koje ogovaraju drugu decu posle roditeljskog sastanka.

Isidora započinje video-klip monologom "majke iz Vajber grupe" koja dobro zna da se dete, koje ogovaraju, ponaša na način na koji se ponaša jer "sve ide iz kuće".

"Ja sam uvek govorila, to sve ide iz kuće. Pa, evo... Evo, šta je bilo pre koji dan", i pre nego što nastavi o velikom događaju, mama se izveštačenim osmehom javlja poznaniku sa sinom uz opasku: "Idete na trening? Kako ste vredni".

Posle mnogo odlaganja i doskočica "mama iz Vajber grupe" otkriva da su dečaci na rođendanu sve stvari u kupatilu razbacali, a onda sledi deo omiljeni deo snimka.

"Dete došlo kući istraumirano. Reko' znaš šta. Sad si bila... Sad si bila i sad razmisli. Kući sledeći put. Razmisli dobro", ali "mamu iz Vajber grupe" njena sagovornica prekida na šta joj odgovara: "Moram i ja kući. Znaš šta, nisam ti ništa jela. Znaš kad sam na dijeti. Reko' ide leto, aj moram malo da omršavim. Ali glad te ne pita. Pa, znaš šta ćeš. Nema čega nema. Aj, vidimo se. Ćao".

U seriju "Vajber grupa" postoji i klip "Zmije iz Vajber grupe kad se urote protiv mlade mame.

"Fenomenalna", "Pala sam kad je rekla - idete na trening", "Deo klipa kad kaže - onaj mali, Stefa, fina mu majka, fina ženica, ali onaj mali nije normalan, "Prikazala defunkciju u praksi", "Opis klasične srpske majke koja je pritajeno zlo", samo su neki od mora komentara ispod Isidorinih snimaka.

Bonus video:

01:35

PRAVIMO DEBILE OD DECE Petar Puača ZGROŽEN nerealnim ambicijama roditelja: Mogu da kažem da su mame BOLESNIJE od očeva!

(Espreso / Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.