ČELNIK SNS-A ZATRPAN FOTKAMA SA PROTESTA: Evo šta su mu demonstranti JAVNO PORUČILI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

HIT!

ČELNIK SNS-A ZATRPAN FOTKAMA SA PROTESTA: Evo šta su mu demonstranti JAVNO PORUČILI! (FOTO) (VIDEO)

"Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takođe možete postavljati i na vaše društvene mreže uz hashtag #jasamorganizator", navodi se u tekstu
Objavljeno:

Na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja "Ja sam organizator", u okviru koje građani šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandru Martinoviću šalju svoje fotografije sa uličnih protesta.

SCENA SA BG PIJACE UZNEMIRILA JAVNOST: Komunalci hapse čoveka koji prodaje jaja, okupljeni dobacuju: "Uskrs je!" (VIDEO)

foto: Fonet

"Kao što znate, Aleksandar Martinović je pre nekoliko dana na javnom servisu pokazivao fotografije nekih od učesnika protesta i nazvao ih organizatorima. Taj potez naravno osuđujemo jer predstavlja jasno targetiranje učesnika", ocenili su organizatori kampanje.

Oni su u tekstu kojim su pozvali u kampanju na Fejsbuku dodali da su odlučili da ovog vikenda budu "dobre volje" i pomognu Martinoviću da se odmori od traženja njihovih slika i "posveti se farbanju jaja".

Dodaje se da će za to vreme Martinoviću slati fotografije na njegovu službenu adresu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde radi kao predavač. "Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takođe možete postavljati i na vaše društvene mreže uz hashtag #jasamorganizator", navodi se u tekstu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.