NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A: Stižu PLJUSKOVI sa GRMLJAVINOM i GRADOM, ova PODRUČJA su na UDARU!
Kiša u Beogradu, Foto: Beta

PREOKRET

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A: Stižu PLJUSKOVI sa GRMLJAVINOM i GRADOM, ova PODRUČJA su na UDARU!

Vetar će ujutro i pre podne u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni, posle podne u slabljenju

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na lokalno izražene pljuskove sa grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada za utorak 19. septembar.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, sutra posle podne na području zapadne i jugozapadne Srbije lokalno se očekuju izraženi plјuskovi sa količinom kiše od 10 do 30 mm za kratak vremenski period, grmlјavinom i kratkotrajnom pojavom grada.

Na snazi će biti i meteoalarm zbog nepogoda.

Vetar će ujutro i pre podne u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni, posle podne u slabljenju.

Košava
Košavafoto: Beta/Dragan Gojić

Najniža temperatura od 12 stepeni na jugoistoku Srbije do 21 stepen na jugu Banata, a najviša od 26 do 31 stepen.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar ujutro i pre podne umeren, kratkotrajno i jak jugoistočni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura oko 21 stepen, a najviša oko 31 stepen, navedeo je RHMZ.

Bonus video:

01:36

STRMOGLAV PAD TEMPERATURE, OD PONEDELJKA SE OBUCITE TOPLIJE! Meteorolog otkrio veliku promenu vremena koja nas čeka od SUTRA

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.