SAŠA BROZ OTKRILA: Ova poznata SVETSKA GLUMICA je kuvala za Tita! (FOTO)
Foto: Profimedia

ovo do sada niste znali

SAŠA BROZ OTKRILA: Ova poznata SVETSKA GLUMICA je kuvala za Tita! (FOTO)

Saša Broz otkrila nepoznate detalje iz života svog dede
Objavljeno:

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, žestoko je svojevremeno odgovorila Branimiru Glavašu na prozivku na račun njenog dede, a ujedno i otkrila do sad nepoznate detalje iz života doživotnog predsednika SFRJ.

Saša Broz je, naime, u svom Fejsbuk statusu Glavašu posvetila i stihove "Pijem vino, Adolf me gleda, pogled mu mrk, al' zato podrezan brk', i dodala da je pesmica za "sve mrzitelje propagandističkih, ljubozločinačko, instruiranih, smrdljivo levodesničarskih, ustašočetničkih, k....nih skotova".

foto: Printscreen/Instagram/brozsasa

Podsetimo, Glavaš je pre dve godine šokirao kada je na svoj Fejsbuk profilu postavio fotografije na kojima je pozirao ispred boca s vinom na kojem su bile Hitlerove fotografije.

foto: Profimedia

Nakon osuđujućih komenatara, pomenute fotografije je obrisao, ali postavio i fotografije Titovog vina.

"Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u istoriji sveta? U Kumrovcu se prodaje crno i belo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito. Živeli!' napisao je Glavaš.

Saša Broz mu je uzvratila i na to objavom fotografije koja pokazuje Tita i Sofju Loren u kuhinji.

"Jedan od 10 zločinaca kojem je Sofija Loren kuvala pastu. Fino je znala, kažu, jaja zamutiti tom prokletom zločincu... ali svakom prema zasluzi, nekom Ado, a nekome Sofija', zaključila je ona.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.