BAHATOST ILI GREŠKA SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE? Stručnjak otkriva moguće razloge sve češće vožnje U KONTRA SMERU
Milan Božović, Foto: Kurir TV

opasna vožnja

BAHATOST ILI GREŠKA SAOBRAĆAJNE SIGNALIZACIJE? Stručnjak otkriva moguće razloge sve češće vožnje U KONTRA SMERU

Stručnjak za saobraćaj, Milan Božović, otkrio je da li je sve češća vožnja u kontra smeru na srpskim putevima posledica bahatih vozača ili greška saobraćajne signalizacija

Objavljeno:

Ne prođe dan, a da na društvenim mrežama ne osvane novi snimak bahate vožnje u suprotnom smeru na autoputu. Novi trend teško može da se okarakteriše kao greška vozača, nego više izgleda kao namera da se napravi snimak koji će dobiti što više lajkova, a da se pritom tuđi životi stavljaju na kocku.

Postavlja se pitanje da li nečija nedvosmislena namera da sebi i drugima ugrožava život može nekako da se spreči, jer malo je verovatno da ove snimke vidi na hiljade korisnika društvenih mreža, a da onaj ko to treba da kazni ne vidi.

Vožnja u kontra smeru
Vožnja u kontra smerufoto: Printscreen/Instagram/192_rs

O ovoj temi govorio je Milan Božović, stručnjak za saobraćaj, u emisiji Puls Srbije gde je prokomentarisao ove incidente.

- Problem je do vozača. Ovih dana smo se baš potrudili da i mi detaljnije pogledamo saobraćajnu signalizaciju. Međutim, problema sa njom nema i ona postoji na putevima. Vrlo je jasno gde je mesto sa isključenjima i vrlo je jasno kuda treba da pratite i idete. Čak i samo uključenje na deonicu autoputa je poprilično lepo signalizovano onom osnovnom saobraćajnom signalizacijom koja je potpuno dovoljno da vi ako je pratite, ne možete da pogrešite - rekao je Božović.

Bonus video:

01:19

VOZAČI SVE ČEŠĆE VOZE U SUPROTNOM SMERU! Milan Božović otkrio da li je ovo greška saobraćajne signalizacije ili BAHATOST

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.