BAZEN, TERETANA I VRHUNSKI POGLED: Dobitnica stana u BG na vodi obišla gajbu, a tamo ju je čekalo...(FOTO)
Foto: BG NA VODI

poslala račun i pobedila!

BAZEN, TERETANA I VRHUNSKI POGLED: Dobitnica stana u BG na vodi obišla gajbu, a tamo ju je čekalo...(FOTO)

Interesovanje građana bilo je izuzetno veliko, a pored mnoštva nagrada, svi su se nadali glavnoj premiji, a to je stan u Beogradu na vodi
Objavljeno:

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", koje je priredilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a u saradnji sa Ministarstvom finansija, Poreskom upravom, Državnom lutrijom Srbije, Poštom Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike i NALED-om, izazvalao je velku pažnju građana, koji su slali stotine koverata u nadi da će baš oni biti dobotnici glavne premije.

Interesovanje građana bilo je izuzetno veliko, a pored mnoštva nagrada, svi su se nadali glavnoj premiji, a to je stan u Beogradu na vodi.

Dobitnica glavne premije nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Vesna Burgić (24) iz Blaca, kako saznaje Espreso, juče je obišla svoj stan u BW Residences.

foto: BG NA VODI

Stan je dvosoban, na drugom spratu, sa pogledom na panoramu grada.

Predstavnici Belgrade Waterfronta upoznali su je sa prednostima života u BW Residences - a, a na raspolaganju će imati bazen, teretanu, direktan izlaz na Sava Promenadu, a za samo nekoliko minuta šetnje moći će da dođe do BW Galerije.

Čestitamo dobotnici i sigurni smo da će uživati u svom novom domu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.