DANAS SVEŽIJE, ALI JOŠ UVEK LETNJE TEMPERATURE: Uskoro nam dolazi jesenje vreme
Beograd, Foto: Tamara Trajković

RHMZ

DANAS SVEŽIJE, ALI JOŠ UVEK LETNJE TEMPERATURE: Uskoro nam dolazi jesenje vreme

U Srbiji će naredne sedmice biti promenljivo vreme

Objavljeno:

U Srbiji će biti promenljivo oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovaj period godine, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, saopštio je Republlički hidrometeorološki zavod.

Ujutro i pre podne na zapadu i jugozapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima će biti mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će na istoku i jugoistoku veći deo dana biti suvo.

Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura će se kretati od 13 do 20 stepeni, a najviša od 28 do 32 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i pre podne uglavnom suvo, posle podne je moguća kratkotrajna kiša ili pljuskovi.

Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će biti oko 20 stepeni, a najviša oko 30 stepena.

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

U Srbiji će naredne sedmice biti promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom i sa temperaturama i dalje znatno iznad proseka za drugu dekadu septembra i to naročito početkom sedmice.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 14. septembar 2023:

Očekivane biometeorološke prilike imaće relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Blagi oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.