NOVI OPASNI IZAZOV VLADA MEĐU DECOM OD 7 GODINA: Ovo rade po zgradama, NISU NI SVESNI koliko je STRAŠNO (FOTO)
Foto: Profimedia

obratite pažnju!

NOVI OPASNI IZAZOV VLADA MEĐU DECOM OD 7 GODINA: Ovo rade po zgradama, NISU NI SVESNI koliko je STRAŠNO (FOTO)

Pored toga, jedna grupa njih je i prilikom istrčavanja ispred vozila opkolila vozilo i počela da fotografiše i snima

Objavljeno:

U Srbiji se pojavio novi opasni TikTok izazov gde se deca u zgradi trkaju liftovima do određenog sprata! Roditelji koji su primetili ovaj prizor zabrinuti su za bezbednost dece koja ovo rade te mole mame i tate da obrate pažnju na njih.

Naime, na Instagram stranici Serbialive_Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je ovaj izazov viđen u beogrdskom naselju Vidikovac.

- Klinci na Vidikovcu uzrasta sedam, osam godina imaju neki izazov ili šta već da se "trkaju" liftovima do određenog sprata. U mojoj zgradi su se zaglavljivali već dva puta u roku od nedelju dana. Vidikovac je u pitanju. Molim roditelje da povedu računa šta im deca rade, uopšte nije bezbedno ni naivno - navodi se u objavi.

Deca
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Podsetimo, naš list je u više navrata pisao o bizarnom trendu koji je zaludeo klince u kom su pre spavanja na ruci ispisivali "f74" i onda navodno ulazili u neku drugu dimenziju, u kojoj se traže vrata na kojima stoji oznaka "f74". Navodno, ako ih ne pronađu, ostaju u toj dimenziji. Takođe, roditelji su upozoravali i da deca kod Beograda na vodi naglo izleću ispred automobila i viču te time ne samo što ugrožavaju svoj život nego i uznemiravaju vozače i prolaznike.

Pored toga, jedna grupa njih je i prilikom istrčavanja ispred vozila opkolila vozilo i počela da fotografiše i snima, opet kako bi to objavila na mrežama zbog lajkova i pregleda. Prošle nedelje se na Instagramu pojavio i video-snimak na kome se vide tinejdžeri koji pokušavaju da skoče s terase tržnog centra "Galerija".

Da izazove ne izvode samo na ulici, pokazuje i jeziv primer iz školskog dvorišta jedne osnovne škole s Petlovog brda, gde su deca primenjivala novi čelendž koji se može nazvati "gaženje do besvesti", a koji podrazumeva da dete leži dok ga drugi gaze kako bi videli koliko može da izdrži.

Bonus video: MOJA DECA IDU U OSNOVNU ŠKOLU I IMAJU SVOJE ODGOVORNOSTI! Ana Kokić otkrila: Tu sam da pomognem, ali ostalo PREPUŠTAM NJIMA

01:25

MOJA DECA IDU U OSNOVNU ŠKOLU I IMAJU SVOJE ODGOVORNOSTI! Ana Kokić otkrila: Tu sam da pomognem, ali ostalo PREPUŠTAM NJIMA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.