OVU TRENERKU JE LIČNO NOLE POTPISAO! Sada je na licitaciji za MALOG KOSTU LEŠEVIĆA, ovo je početna cena (FOTO)
Kosta Lešević i Novak Đoković, Foto: EPA/Justin Lane, Kurir

1331 NA 3030

OVU TRENERKU JE LIČNO NOLE POTPISAO! Sada je na licitaciji za MALOG KOSTU LEŠEVIĆA, ovo je početna cena (FOTO)

Trenerku je nosio je fizioterapeut na US openu

Objavljeno:

Trenerka koju je nosio stručni štab Novaka Đokovića, a koju je lično Nole potpisao stavljena je na licitaciju. Srbija licitira za malog Kostu Leševića (3), mališana koji jedini na celom svetu ima retku genetsku mutaciju.

Jutro nakon što je Novak Đoković osvojio svoju dvadeset i četvrtu Grend slem titulu, pobedio Danila Medvedeva i zapečatio svoje mesto u istoriji tenisa osvanula je nova licitacija na Fejsbuk stranici "Budi human - Humanitarne licitacije". Bela trenerka koju je nosio neko iz stručnog štaba našeg tenisera stvaljena je na licitaciju i početna cena joj je 45.000 dinara.

Trenerka
Trenerkafoto: Fejsbuk, Humanitarne licitacije

- Trenerku je nosio je fizioterapeut na US openu, ali ne znam tačno kada. Dres je dobijen od kolekcionara. Pre ovoga postavio sam Jokićev dres koji je otkupljen za 1.500 evra. Inače, mali Kosta je iz istog grada kao i ja iz Lazarevca. Do sada za Kostu sam prikupio 745.108,00 dinara a pored Koste prikupljam novac za još dece - rekao je Vlada Radosavljević.

S obzirom na visoku vrednost predmeta koji se licitira i na veliko interesovanje, koje potvrđuju komentari ispod objave, ova licitacija će do pristizanja prve ponude važiti bez vremenskog ograničenja, a nakon pristizanja prve ponude objava ide na licitaciju koja će trajati 48 sati kako bi i drugi zainteresovai imali priliku da daju svoju ponudu.

1 / 3 Foto: Fejsbuk, Humanitarne licitacije

Pre nekoliko dana ovaj humanitarac postavio je na licitaciju i kačket sa potpisom Novaka Đokovića, a kako je Vlada rekao prodat je za 100.000 dinara, a sredstva su takođe otišla ta lečenje malog Koste.

Kosta Lešević (3), je dečak zbog kog je cela Srbija stala na noge. Ovaj mališan je jedini na celom svetu sa retkom genskom mutacijom, a u našoj zemlji nikada nije dobio potpunu dijagnozu, a kako bi mu pomogao da namiri troškove, Vlada Radosavljević iz Lazarevca odlučio je da proda trenerku sa potpisom Novaka Đokovića.

Bonus video:

00:58

Apel Predraga, sina uhapšenog Dejana Pantića sa Kosova

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.