NAJPLEMENITIJA BAKA U SRBIJI: Odrekla se MILION EVRA da bi spasila živote bolesnika!
Foto: Printscreen/Google streetview/Pixabay

rešenje za problem bolnice na dedinju

NAJPLEMENITIJA BAKA U SRBIJI: Odrekla se MILION EVRA da bi spasila živote bolesnika!

- Ja sam lekar u penziji i nije mi cilj da bolnici zbog mene plene imovinu. Nikad u životu se nisam borila za novac po svaku cenu - izjavila je gospođa Tanasijević
Objavljeno: 07:57h

Simonida Tanasijević, 76-godišnja penzionerka iz Beograda, namerava da odustane od tužbe za plac koji već decenijama nije u posedu KBC "Dr Dragiša Mišović" i presude da joj se isplati 1,1 milion evra, zbog koje bolnici preti plenidba imovine.

Ministarstvo zdravlja razmatra na koje načine bi moglo da se izbegne da u bolnicu uđu izvršitelji i popisuju imovinu za plenidbu.

Na jučerašnjem sastanku predstavnika Ministarstva pravde i bolnice, nije pronađen izlaz iz ove nezavidne situacije u kojoj se bolnica našla, jer Ministarstvo ne može da se meša u postupak izvršenja sudske odluke.

Odustanak od nadoknade za zemljište je jedino rešenje za bolnicu koja je gospođi Tanasijević do sada isplatila tri miliona dinara.

- Ja sam lekar u penziji i nije mi cilj da bolnici zbog mene plene imovinu. Nikad u životu se nisam borila za novac po svaku cenu. Želim da imam dovoljno para da pristojno odem u pozorište ili jednodnevni izlet. Novac koji sam do sada dobila od KBC " Dragiša Mišović" mi je sasvim dovoljan i odustaću od daljeg izvršenja - izjavila je gospođa Tanasijević.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.