OGROMNE GUŽVE NAJAVLJENE NAREDNA DVA DANA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Evo kako da najbrže prođete NAPLATNU RAMPU
Naplatna rampa, Foto: Aleksandra Čolić

spremite se

OGROMNE GUŽVE NAJAVLJENE NAREDNA DVA DANA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Evo kako da najbrže prođete NAPLATNU RAMPU

Pred nama vikend sa najvećim intenzitetom saobraćaja na putevima

Objavljeno:

JP "Putevi Srbije" spremno i organizovano dočekuje poslednji vikend u letnjoj sezoni i početak školske godine kada se očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima u Republici Srbiji.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Naplatna rampa
Naplatna rampafoto: Rina

Duž auto-puteva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju uz maksimalan oprez i strpljenje u vožnji!

Bonus video:

00:59

AKO VAM UKRADU AUTO, OSIGURANJE VAM VRAĆA PUN IZNOS AMSS savetuje za gužve na granicama: Građani moraju da urade OVO pre puta

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.