VEĆ DVA MESECA NIKO NE ZNA ŠTA JE S DALIBOROM: Otišao do Vršačkog brega, pa NESTAO, a reči njegove žene KIDAJU DUŠU
Nestao Dalibor Voja, Foto: FACEBOOK/DALIBOR VOJA

misteriozni nestanak

VEĆ DVA MESECA NIKO NE ZNA ŠTA JE S DALIBOROM: Otišao do Vršačkog brega, pa NESTAO, a reči njegove žene KIDAJU DUŠU

Njegova supruga Manuela ispričala je za portal Espreso sve o detaljima njegove istrage

Objavljeno:
Miloš Dojčinović

Dalibor Voja (47) iz Vršca je otišao 2. jula da prošeta do Vršačkog brega, kada mu se izgubio svaki trag. Njegova supruga Manuela i njihovo dvoje dece svakog dana iščekuju vest da ga je neko pronašao, ali do danas oni nisu naišli ni na jedan novi trag, koji bi ukazao na to šta se dogodilo sa Daliborom.

Njegova supruga Manuela ispričala je za portal Espreso sve o detaljima njegove istrage, kao i tome da li postoji nešto što bi ukazivalo gde bi Dalibor mogao trenutno da se nalazi.

"Moj suprug je poslednji put viđen 2. jula na Vršakom bregu, kod odmarališta "Crveni krst" u 23.05 časova na kamerama. A poslednja osoba koja ga je videla jeste u 22.35 časova na početku brega", započinje priču Manuela.

Kako kaže, Dalibor je imao naviku da se prošeta sam. Tog kobnog dana je takođe odlučio da poseti Vršački breg potpuno sam.

"Dalibor je išao na Vršački breg uvek pešaka. Nije bilo važno, da li je u pitanju bio dan ili noć, on je uvek imao svoju rutu kojom je išao, a onda se vraćao nazad kući. Međutim, tog nesrećnog 2. jula nije se vratio nazad", priča potresno Daliborova supruga za naš portal.

1 / 2 Foto: Facebook/Dalibor Voja

Odmah sutradan 3. jula prijavljen je njegov nestanak. Dodatan problem njegovog pronalaženja je predstavljalo i to što Dalibor nikada nije koristio, niti posedovao mobilni telefon, niti je ikada koristio društvene mreže. Svi njegovi kontakti su bili čuvani u Manuelinom telefonu.

"Nikada nije posedovao mobilni telefon iz razloga što nikada nije voleo tehnologiju. Nikada nije koristio društvenu mrežu Fejsbuk i zbog toga je sve kontakte koje je imao sa ljudima, čuvao u mom mobilnom telefonu", objašnjava Manuela.

1 / 4 Foto: Facebook/Dalibor Voja

Njegova porodica i policija su pretraživali čitav Vršački breg, ali nisu uspeli da pronađu ni najmanji trag koji bi ukazivao na to gde se Dalibor trenutno nalazi.

"Odmah istog dana išli smo da pretražujemo teren, trećeg dana pridružila nam se i žandarmerija, ceo teren je bio pretraživan i kvadovima i dronovima, ali od Dalibora nije bilo niti traga niti glasa.Ništa nisu pronašli.", dodaje njegova supruga za Espreso.

Kako Manuela tvrdi, ovo je prvi put da se dogodilo da njen suprug nestane. Dalibor nikada se nije družio sa sumnjivim društvom, niti je ulazio u bilo kakve probleme sa ljudima.

"Moj suprug nikada nije imao probleme sa ljudima. Nikada nije odlazio po kafanam, niti je imao neki veći krug prijatelja sa kojima se družio, tako da mogu da odbacim tvrdnje da ga je neko kidnapovao.", tvrdi Manuela.

Kako kaže, sve su uradili što je u njihovoj moći da pronađu Dalibora, kao i da uopšte ni sama ne može da pretpostavi gde bi on mogao trenutno da se nalazi.

"Pokušavam da nastavim sa normalnim životom, jedan korak napred, jedan korak nazad. Naše dvoje dece pate za tatom. Tako da moramo da izdržimo i da čekamo šta će biti", zaključuje Manuela.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.