AMERIKANCA KLACKALI U JUGU BEOGRADSKIH TABLICA DO MORA: Ovo je NAJBOLJA i NAJURNEBESNIJA reklama za Balkan! (VIDEO)
Amerikanac na Balkanu, Foto: Printscreen/TikTok/JUSTUS_REID

HIT

AMERIKANCA KLACKALI U JUGU BEOGRADSKIH TABLICA DO MORA: Ovo je NAJBOLJA i NAJURNEBESNIJA reklama za Balkan! (VIDEO)

Snimak je na društvenim mrežama za manje od sat vremena od objave prikupio preko 30 hiljada lajkova

Objavljeno:

Da li se sećate Džastisa Rida, Amerikanca koji je napustio posao, prodao svoju kuću i preselio se na Balkan? "Dao sam otkaz na poslu, prodao sam svoju kuću i selim se na Balkan. U julu krećem sa svojom turnejom. Počeću od Srbije. Idem autobusom sve do Makedonije, zatim preko Crne Gore do Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije", otkrio je influenser na društvenim mrežama, a njegov otac se našalio: "Konačno smo uspeli da ga se rešimo. Sad je vaš".

"Turneja" je počela. Amerikanac je pokazao kako se trenutno ludo provodi u Bosni i Hercegovini. Kako kaže, ovo je najbolji snimak koji je ikada napravio, dok ostali tvrde da je ovo najbolja reklama za Balkan. U snimku se vidi kako trojica Bosanaca vode Džastisa na more, koji i nije naročito voljan da se "klacka u Jugu" beogradskih tablica. U putu je govorio da ne može da podnese vrućinu, a kada je rekao da je gladan, stali su kako bi ručali u jednom restoranu. Usput su pevali hit "Kad zamirišu jorgovani...", a sve kako bi došli do malog grada u Bosni - Neuma.

Snimak je na društvenim mrežama za manje od sat vremena od objave prikupio preko 30 hiljada lajkova, skoro 400 hiljada pregleda i pregršt oduševljenih komentara. "Prodajem kuću i selim se na Balkan, bez šale", "Legende, svaka vam čast", "Bosanci su najbolji ljudi koje poznajem, pozdrav iz Kanade", "Baš mi je drago da ti se sviđa u Bosni", samo su neki od njih.

Podsetimo, Džastis je nedavno posetio Srbiju. Kad je došao u Beograd, ispričao je da je promenio tri aviona i putovao 25 sati da bi napokon stigao do "spomenika Nikole Tesle". Zapravo, stajao je kod spomenika knezu Mihailu. Džastis je zapevao i na sceni hrvatskog Supertalenta. Trebalo je da se pojavi u polufinalu jer je od žirija dobio četiri "da", ali je na TikTok-u otkrio da su mu iz produkcije poslali mejl da ipak neće nastupati. Pogledajte snimak za koji kažu da je najbolja reklama za Balkan:

01:56

SRBI MORAJU DA BUDU STRPLJIVI I SLOŽNI! Pršić: Ne smemo da napravimo eksces jer upravo to očekuju I ŠAMAR MOŽE DA ZAPALI BALKAN

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.