KAD GASTARBAJTER NEMA KAPIJU DA OKAČI LAVA, ON NAĐE DRUGO REŠENJE: Stil "IZ BEČA U NEMAČKU", KIČ na sve strane
Gastarbajterska vrata, Foto: Twitter

šta mislite o ovome?

KAD GASTARBAJTER NEMA KAPIJU DA OKAČI LAVA, ON NAĐE DRUGO REŠENJE: Stil "IZ BEČA U NEMAČKU", KIČ na sve strane

Komentari su planuli, jedni su se rugali, drugi kritikovali, treći se čudom čudili, ali su se svi dobro zabavili

Objavljeno:

Lavovi na kapiji odavnina su postali znak prepoznavanja naših gastarbajtera. Ako ih nema da bodu oči, džaba silne godine provedene u Nemačkoj ili Austriji, džaba sve mukom zarađene pare. Ali, šta se desi ako ne živite u kući, već u stanu, ili ste odlučili da novac uložite u kupovinu stana, a ne izgradnju neke velelepne kuće, pa samim tim nema ni kapije da 'posadite' lavove? Pa, rekli bismo da je ovaj gastarbajter prešao igricu svojom dovitljivošću da svoj stan uredi u pravom gastarbajterskom stilu.

Tapacirana vrata boje trule višnje, crveni zid oko njih i vrhunac svega - ukrasni lavovi sa leve i desne strane. Na fotografiji, koja je objavljena na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, možemo da vidimo da je stepenište tik uz lava, pa je stanarima u zgradi otežano i kretanje. Da se zaključiti da je ovaj gastarbajterski stil em neukusan, em nefunkcionalan.

Vrata
foto: Twitter

Komentari su planuli, jedni su se rugali, drugi kritikovali, treći se čudom čudili, ali su se svi dobro zabavili.

"Kad ste nekulturni i nemate osećaj za umetnost", "Šta uradi lav kad se vrati sa privremenog rada iz Nemačke?", "10 za umetnički dojam", "Čim sam stig'o kupih zemlje, zidam dvorca s čet'ri sprata, na ogradi orli beli, lavovi mi štite vrata", "Vrata kao na kupleraju", "Slabo je ovo, trebalo je Kerbera da stavi", "Da li su lavovi made by Šica Lapovo", "Garant iz Beč iz Nemačku", pisali su mahom tviteraši.

A, kako se vama sviđa?

Pišite nam impresije u komentarima.

Bonus video: U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso/Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.