ZAPEVAO "BARBIE GIRL" U NARODNJAČKOM STILU PA SE DOBRO "OPARIO": Snimak sa srpskog veselja je nešto NAJLUĐE (VIDEO)
Svadba u Srbiji, Foto: Printscreen/Twitter/saranoviceva

HIT

ZAPEVAO "BARBIE GIRL" U NARODNJAČKOM STILU PA SE DOBRO "OPARIO": Snimak sa srpskog veselja je nešto NAJLUĐE (VIDEO)

Urnebesan snimak pevača kojeg kite parama dok peva svetski hit u narodnjačkom stilu osvanuo na družtvenim mrežama

Objavljeno:

Nakon što je film "Barbi" zaludeo svet, roze boja postala sveprisutni modni krik, a pesma "Barbie girl" grupe Aqua doživela svoje vaskrsnuće posle 26 godina, Srbi su odlučili da "posrbe" planetarne trendove, pa su uradili i novi aranžman za pomenutu pesmu onako - ponaški, pa smo dobili pop hit u "dvojka" stilu, a sve izgleda i zvuči urnebesno.

I da nije bilo samo za šalu, zabavu i zafrkanciju, iako na prvu loptu tako izgleda, na viralnom snimku koji kruži mrežom X, nekadašnjim Tviterom, možemo da vidimo da se izvođač ovog svetskog hita u narodnjačkom aranžmanu dobro 'opario', s obzirom da su ga gosti na stihove "I'm a barbie girl in a barbie world" kitili bakšišem do iznemoglosti. Zato ne čudi što u opisu piše da su "Srbi najjači narod na svetu", jer kome drugom bi ovo palo na pamet? Nikome, složićete se.

U komentarima smo mogli da vidimo da su se jedni do suza ismejali i odlično zabavili, drugi su bili skandalizovani, ali ravnodušan niko nije ostao.

"Bio na svadbi u subotu, 'Barbie' boja je bila prisutna u dezenu više haljina. Ne kod dece, nego kod žena i devojaka. Marketing je čudo", "To za odeću je svetski fenomen, ali ova pesma u maniru 'dvojke', to može samo kod nas", "Ja sam se oduševila", "Nisu to Srbi, to je neki kusur od naroda", "Primitivizam", pisalu su tviteraši redom.

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.