SRPKINJA SE VRAĆALA SA MORA, A ONDA JU JE USRED NOĆI ZAUSTAVIO MUŠKARAC: Tražio joj je OVO! Pogledala je i DALA GAS
Automobil, Foto: arda savacoullar / Alamy / Alamy / Profimedia

neprijatno

SRPKINJA SE VRAĆALA SA MORA, A ONDA JU JE USRED NOĆI ZAUSTAVIO MUŠKARAC: Tražio joj je OVO! Pogledala je i DALA GAS

Devojci na putu sa mora vozač automobila u 3 ujutru kod Prijepolja tražio čudnu uslugu

Objavljeno: 17:26h

Devojka koja se sa drugaricama vraćala sa mora objavila je na društvenoj mreži loše iskustvo koje je doživela kad je ušla u Srbiju. Prema njenim rečima, vozač automobila marke "alfa" jagodinskih tablica zatražio joj je uslugu koja joj se činila čudnom.

Devojka je svoje iskustvo podelila na Tviteru. Objavu je počela rečima da su granicu prešle oko 3 ujutru i da ih je vozač zaustavio negde u Prijepolju.

"Pokazuje mi rukom da stanem, ajde razmišljam možda mu ne radi far ili treba pomoć. I stanem ispred njih sa strane, osvetljeno i neka pumpa je tu. Izlazi momak iz kola, gledam retrovizor još jedan na suvozaču, proveravam jesmo li zaključane i spuštam prozor na pola. "Ćao, ćao", kaže. Ne radi im akumulator najbolje da li možemo da pomognemo. Rekoh: "Ako imaš kablove može"", napisala je devojka.

Prema njenim rečima, muškarac joj je rekao da nema kablove nego da vade akumulator. To je devojci zvučalo čudno. Kako je napisala, izvinila mu se i objasnila da ne želi da vadi akumulator. Takođe je navela da su u blizini nalazi pumpa i da pita nekog drugog.

Tri drugarice su nastavile dalje i devojka je u retrovizoru videla da voze iza njih.

"Prispavalo mi se ali sve čekam neku pumpu nešto da ne stajem po mraku nigde, međutim stvorila se i kolona, a mi dosta opterećene plus mali auto rekoh ajde da stanem na proširenje da prođu svi, da se zamenimo drugarica i ja i idemo dalje. Isključujem se i slučajno u retrovizoru spazim da i Jagodinci naglo skreću za nama, gase auto i vidim da izlaze iz kola. Ljudi ja nikad jači gas nisam dala i pobegla odatle, u sekundi sam se razbudila, nastavila da vozim do sledeće pumpe i tamo smo izašle iz kola da dođemo sebi", napisala je devojka.

Dodala je da je sve ispričala ocu i da se on naljutio što ga nije zvala. "Nadam se da se nisam ogrešila Bog nek mi oprosti i da su momci stigli kući bezbedno ali majku mu je*** ne presrećite devojke noću tako!", zaključila je devojka.

Bonus video:

00:46

Manijak u Resniku

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.