MILATOVIĆEVA STILISTKINJA OTKRILA RIGOROZNE PROTOKOLE OBLAČENJA, OVO SE NIKAKO NE SME! Spomenula i VUČIĆEVA ODELA
Milena Đurđić, Foto: Kurir TV

stil je jako važan

MILATOVIĆEVA STILISTKINJA OTKRILA RIGOROZNE PROTOKOLE OBLAČENJA, OVO SE NIKAKO NE SME! Spomenula i VUČIĆEVA ODELA

Dizajnerka crnogorskog predsednika Jakova Milatovića okrila koliko su rigorozni protokoli oblačenja zvaničnika i kako se oblači predsednik Srbije, Aleksandar Vučić

Objavljeno:

Dizajnerka crnogorskog predsednika Jakova Milatovića okrila koliko su rigorozni protokoli oblačenja zvaničnika i kako se oblači predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Modna kreatorka Milena Đurđić stilistkinja je predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, i njegove supruge, Milena Milatović. Brižljivo bira šta će da obuku za svečane i važne događaje, te je i za inauguraciju crnogoskog predsednika bila zadužena da sve bude pod konac.

Takođe, oblači i kraljevski par u Emiratima, ali i žene šeika pa je za Kurir TV ispričala o protokolima, šta tamo mora, sme, i šta nikako ne sme, po pitanju oblačenja. Otkrila je i ko se najbolje oblači na domaćoj javnoj sceni.

"Postoji protokol i, verovali ili ne, žene ne smeju da imaju lak u boji. Moraju da uvek nose čarape u boji kože čak i leti. Moraju da poštuju protokol četiri prsta ispod kolena i ispod ramena za dužinu suknje i rukava. To su te poteškoće koje moraju da isprate. Kad su inauguracije i značajni događaji, uključen je ceo tim ljudi jer je bitno koju će poruku poslati", kaže Milena Đurđić.

Ona se takođe osvrnula i na oblačenje žena sa naše javne scene. Evo šta je rekla o "svetskoj, a našoj", Tamari Kalinić.

Tamara Kalenić
Tamara Kalenićfoto: Profimedia

"Naša Tamara Kalenić koja je istaknuta svetska blogerka itekako ima stila. Ne znači ako si svetski poznat da imaš stila, ali ga ona ima. Milan Marić mi se dopada kako se oblači, njegov privatni stil", kaže Milena koja se osvrnula i na oblačenje srpskog predsednika.

"Predsednik Aleksandar Vučić ima dobra odela, to moram da primetim. To je nešto na šta prvo obratim pažnju", dovršila je Milena.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučićfoto: Printscreen RTS

Bonus video:

02:29

STILISTKINJA PREDSEDNIKA CG OTKRILA: Đurđić: Žene prolaze stroge protokole na važnim događajima! Evo šta kaže za VUČIĆEVA ODELA

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.