OVA FOTKA JE OBELEŽILA PROTESTE STUDENATA: Majka sa dve ćerke posle 20 godina NA ISTOM MESTU! (FOTO)
Foto: fONET

istorija se uvek ponavlja

OVA FOTKA JE OBELEŽILA PROTESTE STUDENATA: Majka sa dve ćerke posle 20 godina NA ISTOM MESTU! (FOTO)

Jedna fotografija sa protesta upoređena sa drugom, ali od pre dvadeset i kusur godina, izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama
Objavljeno: 09:29h

Protestna šetnja, pištaljke, uzvici protiv vlasti, obeležili su još jedno veče u Beogradu, ali i drugim gradovima širom Srbije. Protesti pod nazivom "Protiv diktature", održani su treće veče zaredom.

Demonstranti su bili opremljeni pištaljkama i transparentima. Bilo je i bubnjara koji su davali ritam i podizali atmosferu među okupljenima.

Ni sinoć nije bilo stranačkih obeležja.

Studenti iz Novog Sada, Beograda i Niša zahtevaju smene članova RIK, razrešenje Maje Gojković, smene članova saveta REM, glavnog i odgovornog urednika RTS i urednika informativnog programa RTS. I da se uradi sređivanje biračkog spiska.

NIŠTA IH NE ZAUSTAVLJA! Studenti ponovo u centru Beograda: Protest održan po kiši, sutra najavljen novi! (VIDEO)

Udaranjem u šerpe, zviždanjem i transparentima sa porukama upućenim vlasti, mladi su iskazali svoje nezadovoljstvo izbornim rezultatima. Iako je počelo od studenta, koji su se kako navode, organizovali samo preko Fejsbuka, njima su se pridružili i stariji sugrađani.

Jedna fotografija sa jučerašnjeg protesta, upoređena sa drugom, ali od pre dvadeset i kusur goidna, izazvala je mnoštvo reakcija.

Niame, na Instagram nalogu organizatora ovog protesta objavljena je fotografija porodice koja je na istom mestu, u istom sastavu bila pre 21 godinu!

Majka i njene dve ćerke, danas odrasle devojke, opet su izašle na ulice.

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.