"NAMA NIJE PRVI PUT...": Porodica iz Jagodine NIJE JEDINA koja je nestala, tek da čujete za OVE SLUČAJEVE!
Grčka, Foto: PRVA TV/PRINTSCREEN

NEVEROVATNO!

"NAMA NIJE PRVI PUT...": Porodica iz Jagodine NIJE JEDINA koja je nestala, tek da čujete za OVE SLUČAJEVE!

Roming, slomljen ekran na telefonu i slično nisu toliko velike prepreke da se nađe način da se pošalje jedna poruka

Objavljeno:

Slučaj porodice iz Jagodine koja se rodbini nije javljala da je zdravo-živo stigla na more u Grčku, podigla je Srbiju na noge i aktivirala sve naše ljude i u zemlji i u Grčkoj koji su bili u situaciji da pomognu.

Na svu sreću, sve je rešeno na najbolji mogući način, a sreća je i što imaju rodbinu koja je alarmirala jer bi moglo da se desi da se neko stvarno nađe u ozbiljnoj opansosti a da najbliži ne reaguju jer misle da će se javiti tek kad se lepo smeste i malo odmore.

Međutim, kako saznajemo iz najnovije objave na Fejsbuk stranici Live from Greece, slučaj nalik ovom s Jagodincima i nije tako redak kao što mi mislimo.

To se, kažu, dešava i po nekoliko puta, a savet svima koji putuju jeste da se odmah po dolasku na destinaciju jave najbližima da su dobro, a nije zgoreg ni da to učine i u toku puta kad stanu da se odmore od vožnje.

"Drago nam je porodica iz Jagodine dobro. Savet svima koji putuju je da se ipak po dolasku na destinaciju snađu i jave se svojim najbližima.

Nama, u agenciji, nije uopšte prvi put da se desi da nas roditelji zovu da pitaju da li su deca stigla na more jer se ne javljaju. Naprotiv, svakog leta desi se po nekoliko puta. A pre par nedelja je i sin zvao za svoje roditelje da proveri da li je sve OK, jer se nisu javljali danima da su stigli.

Objava na Fejsbuku
Objava na Fejsbukufoto: PRINTSCREEN FACEBOOK/LIVE FROM GREECE

Nedavno se desilo da deca nisu mogla da dobiju majku jer je slomila telefon po dolasku u Grčku. Ona je bila odgovorna i odmah zamolila našeg zaposlenog u agenciji da joj pozajmi telefon da se javi deci, ali možda nije potpuno spretno napisala napisala poruku, pa je ćerka dobivši nerazumljivu poruku sa nepoznatog broja blokirala "nepoznati" broj našeg kolege. Deca su nakon nekoliko dana, budući i da je majka imala i neke zdravstvene probleme bili spremni da prijave nestanak, ali se u zadnjem momentu sve razrešilo.

Roming, slomljen ekran na telefonu i slično nisu toliko velike prepreke da se nađe način da se pošalje jedna poruka. Roditelji i najbliži prođu kroz pakao dok ne dobiju potvrdu da ste dobro stigli.", piše u objavi na FB stranici Live form Greece.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/Kurir.rs/Facebook Live from Greece)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.