KO JE LEPA LJUBICA, ŽENA NAJZGODNIJEG SRPSKOG AMBASADORA: Život mu se "istumbao" preko noći, a po OVOME je poznat
Ljubica i Ivan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lep par

KO JE LEPA LJUBICA, ŽENA NAJZGODNIJEG SRPSKOG AMBASADORA: Život mu se "istumbao" preko noći, a po OVOME je poznat

On tvrdi da ga je Ljubica osvojila dobrotom i da je oličenje žene kakvu je oduvek želeo da ima za svoju suprugu.

Objavljeno:

Ambasador Srbije u Maroku, Ivan Bauer u žižu javnosti dospeo je kada je u bazenu plivao za časni krst. Iako je u tom trenutku postao predmet ismevanja, mnogi nisu upoznati sa perfektnom biografijom ambasadora - Bauer je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu, potom magistrirao ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju, Univerziteta Singidunum u Beogradu, gde je i doktorirao.

Predavao je, u zvanju docenta, Digitalni marketing na poslediplomskim studijama na Univerzitetu Singidunum. Govori nekoliko jezika, engleski i italijanski tečno. Bauer je biran za narodnog poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srbije u tri mandata – 2012, 2014 i 2016,

ljubica bauer, Ivan Bauer
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, o njegovom privatnom životu malo se zna. Ivan se oženio u 46. godini i sa suprugom Ljubicom ima sina Petra. Kako je pričao za medije, sve se izdešavalo za godinu dana:

"Sve se dešavalo relativno brzo, u roku od godinu dana: početak veze sa Ljubicom, njena trudnoća, venčanje. Moj život preko noći se istumbao, ali na najbolji mogući način sve je došlo na svoje mesto. Uz suprugu i sina počeo sam da živim život kakav sam uvek priželjkivao“, rekao je on svojevremeno za hellomagazin.

On tvrdi da ga je Ljubica osvojila dobrotom i da je oličenje žene kakvu je oduvek želeo da ima za svoju suprugu.

ljubica bauer, Ivan Bauer
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ako nisam u Skupštini ili na snimanju kviza, kod kuće sam, sa Petrom u zagrljaju gledam crtaće ili slažem slagalice. Nema ništa lepše od toga. Vikendom obično idemo negde u prirodu. Otkad sam postao otac više nisam ja na prvom mestu, već moje dete. Umesto da nedeljom ostanem kod kuće i naspavam se, spreman sam da vozim do vikendice mojih roditelja samo da bi Petar proveo dan na svežem vazduhu“, pričao je Bauer svojevremeno.

U jednom intervjuu je takođe otkrio da je fan borilačke veštine koju je razvio Brus Li ali gleda da svoje slobodno vreme provodi sa porodicom.

"Kad stignem volim da započnem dan uz Jeet Kune Do, ali nemam mogućnosti da to činim tako često kao što sam nekad radio. Sada je svaki sekund mog slobodnog vremena usmeren na porodicu, a naročito na centar moje vasione – tatinog najmilijeg dečaka.“

Ovaj Beograđanin poznat je široj javnosti kao jedan od prvih voditelja kviza "Slagalica“ i kviza "Sam protiv svih“. Međutim, Ivan se nije zadržavao u zabavnim formatima s obzirom na to da njegovo obrazovanje i ambicije nisu bili povezani s televizijom.

Bonus video: Džehva pokazala novi stan, a gde je sav luksuz?

00:26

Džehva pokazala novi stan, a gde je sav luksuz?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.