DRŽAVNA SEKRETARKA UHVAĆENA U VRELOM IZDANJU: Da li je Milena Popović ovako krenula na POSAO, AU?! (FOTO)
Milena Popović, Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

prevazišla sebe

DRŽAVNA SEKRETARKA UHVAĆENA U VRELOM IZDANJU: Da li je Milena Popović ovako krenula na POSAO, AU?! (FOTO)

Da li je državna sekretarka u ovako smelom, i neki će reći neumesnom izdanju krenula na posao nije poznato, s obzirom na to da uz fotografiju na Instagram storiju nije ništa navela

Objavljeno:

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda Olivera Ivanovića, pevazišla je samu sebe po porilično smelom izdanju na Instagramu!

Državana sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine gotovo da ne preskoči dan a da pratioce ne počasti bar jednom fotografijom. Sada je, čini se, otišla najdalje kada je reč o "autfitu" i prikazivanju dekoltea koji je jedva držao crni čipkani top ispod belog sakoa.

Milena Popović
Milena Popovićfoto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Da li je državna sekretarka u ovako smelom, i neki će reći neumesnom izdanju krenula na posao nije poznato, s obzirom na to da uz fotografiju na Instagram storiju nije ništa navela.

Ipak, profil koji obiluje ovakvim fotografijama državne seketarke je jasno obeležen čuvenom plavom zvezdicom, uz napomenu da je reč o "političkoj organizaciji" i uz podatke o tome da je reč o službeniku Vlade Srbije.

Bonus video:

02:22

Milena Popović o jučerašnjoj sednici skupštine Srbije i pominjanju imena njenog supruga

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.