"PROTIVGRADNE RAKETE NAM NEĆE POMOĆI": Meteorolog najavio OLUJU za vikend, posle PAKLENOG dana stiže još veći PAKAO
Ivan Ristić, Foto: Kurir TV/PRINTSCREEN/ILMETEO.IT

saopšteno!

"PROTIVGRADNE RAKETE NAM NEĆE POMOĆI": Meteorolog najavio OLUJU za vikend, posle PAKLENOG dana stiže još veći PAKAO

Kiša i grmljavina je već počela u Sloveniji

Objavljeno:

Vikend pred nama donosi pravi vremenski roler koster i jako zahladjenje.Šta nas očekuje sutra proverava reporterka Kurira Slađana Nedeljković u razgovoru sa Ivanom Ristićem, meterologom.

- Ovo nije uobičajeno vreme za ovaj deo godine. Superćelijske oluje su nešto novo što nam se desilo. Sad imamo prodor hladnog vazduha koji uglavnom dolazi krajem avgusta i početkom septembra. Dolazi do formiranja jakog ciklona. Kiša i grmljavina je već počela u Sloveniji, a olujni, grmljavinski oblaci doći će i u Srbiju sutra oko 14 časova - rekao je Ristić.

02:30

STIŽE GRAD PROTIV KOJEG NE POMAŽU PROTIVGRADNE RAKETE! Meteorolog: Očekuju se nove poplave! Olujni oblak stiže tačno u OVO vreme

Dodao je da će doći do obilnih padavina i grada od kojeg se ne možemo zaštititi, kao i od novih poplava.

- Cela Srbija će biti pod tim olujnim oblakom i pašće dosta kiše sa olujnim vetrom, a biće i grada. Od grada se ne možemo zaštititi. Protivgradne rakete neće nam pomoći. Pašće oko 50 mm kiše i treba upozoiti građane jer već kad količina pređe 20 mm dolazi do bujučnih poplava, tako da će sektor za vanredne situacije sutra imati pune ruke posla. Leto ide na pauzu i imaćemo tri do četri dana maksimalnu temperaturu do 20 stepeni. Od utorka se vraća polako letnje vreme kada se očekuju prijatne temperature.

01:22

OVO SU PRAVA KOJE ZAPOSLENI IMAJU KADA RADE NA OTVORENOM TOKOM VRUĆINA! Advokat obrazložio: U ovom slučaju mogu i da napuste teren

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.