OGLASIO SE OTAC DEČAKA (12) SA BEŽANIJSKE KOSE ZA KOJIM SE TRAGALO 10 DANA: Viđen u Nišu kako PROSI!
Dečak pronađen u Nišu, Foto: Društvene mreže

POTRESNO

OGLASIO SE OTAC DEČAKA (12) SA BEŽANIJSKE KOSE ZA KOJIM SE TRAGALO 10 DANA: Viđen u Nišu kako PROSI!

Dodaje da je osetio ogromno olakšanje jer je njegov sin živ

Objavljeno:

D. Š. (12) sa Bežanijske kose, koji je nestao u nedelju 23. jula, je pronađen, potvrdio je njegov otac.

Kako je objasnio otac, dečak je viđen u Nišu kako prosi.

- Jedan čovek iz Niša mi je javio da ga je video u ulici kako prosi sa nekim dečakom. Ja sam odmah otišao u policijsku stanicu u prijavio. Posle su me zvali policajci iz Niša da mi kažu da je kod njih u stanici, sad upravo krećem po njega - naveo je otac.

Dodaje da je osetio ogromno olakšanje jer je njegov sin živ i zdrav nakon skoro 10 dana potrage, ali još uvek nije u potpunosti miran.

- Osetio sam ogromno olakšanje, još nisam dobro dok ga ne vidim, ali mnogo mi je lakše kada znam da je živ i zdrav - kaže on.

Dečak D.Š.
Dečak D.Š.foto: Printscreen/Facebook

Dečak je da podsetimo, izašao je da se igra loptom, a onda mu se izgubio svaki trag. Pre samo tri dana dečak je napunio 12 godina, ali nažalost, nije bio sa svojom porodicom da ga zajedno proslave.

Otac je na dan nestanka bio u bolnici sa mlađom ćerkicom koja je dobila fras, a kasnije u toku dana David je nestao u dvorištu ispred njihove kuće.

- Ja sam bio sa najmlađom ćerkom koja je u subotu dobila dečiji fras u Tiršovoj. On je nestao u nedelju, a supruga je pre toga bila s njim kod mene u Tiršovoj. Sve je bilo normalno. Krenuli su kući, on se žalio da je gladan, pa mu je kupila da jede i sok. Došli su kući i javila mi je da su stigli. Ja sam joj rekao da ga ne pušta da ide negde da šeta. Međutim, pitao ju je da se u dvorištu malo igra s loptom. Supruga mu je rekla da ne ide jer kradu decu, ali je on molio i rekao da će biti blizu u dvorištu. Ona je spremala da jedu i kada je izašla da vidi gde je, njega nije bilo - kaže potreseni otac.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.