BEOGRAĐANKU PITALI DA LI BI PRIJAVILA KOMŠIJE KOJE GLASNO VODE LJUBAV: Njen HIT ODGOVOR masovno DELE, svi se SMEJU!
Anketa, Foto: TV PRVA / SCREENSHOT

GOSPOĐA RAZUME SVE

BEOGRAĐANKU PITALI DA LI BI PRIJAVILA KOMŠIJE KOJE GLASNO VODE LJUBAV: Njen HIT ODGOVOR masovno DELE, svi se SMEJU!

Za one kojima je stil preglasno vođenje ljubavi stručnjaci savetuju da ugrade zvučne izolatore

Objavljeno:

Sve češće komšije prijavljuju komšije za glasno vođenje ljubavi. Sve češće na društvenim mrežama kruže snimci i pritužbe građana čije komšije bučno vode ljubav. Po svemu sudeći, na ovaj način se građani obračunavaju sa bučnim komšijama. Malo je poznato da oni koji previše glasno uživaju tokom intimnih odnosa, mogu "popiti" i kaznu do 5.000 dinara.

Dok stručnjaci kažu da je ovo "pipava" tema gde svako može biti u pravu, ali i ne. Dok su svima poznate "komšije iz pakla" kojima i najmanja buka može da smeta, ima i onih koji svojim načinom života i te kako uznemiravaju okolinu.

Da li neko preglasno vodi ljubav teško je dokazivo, ističu.

Profesionalni upravnik, Ljubiša Banovački kaže da, da bi se utvrdilo da je nešto preglasno, prvo mora da dođe komunalna policija, da stane ispred vrata, da izmeri pomoću merača buke koliko su glasne komšije prilikom vođenja ljubavi, pa tek onda da vide da li je za kaznu ili ne. To je naravno veoma komplikovano, jer dok komunalci dođu, često sve prestane.

- Građani se prvo obrate nama profesionalnim upravnicima za bilo koji problem. Imali smo raznih pritužbi. Nekada može da bude i da krevet nije dobro pozicioniran, čuje se krevet. Mi savetujemo stanarima da budu solidarni, da ostave neki papirić, neku poruku na vrata, ukoliko oni neće to da urade, nije nam problem da se obratimo tim vlasnicima stanova. Kažemo da je bila neka buka, ne znamo od čega potiče i tako dalje - kaže Banovački.

Za one kojima je stil preglasno vođenje ljubavi stručnjaci savetuju da ugrade zvučne izolatore.

O ovoj temi izjasnili su se i sami Beograđani. Mnogi su su naveli da im buka ovog tipa ne smeta, a posebno se izdvojio odgovor jedne od sugrađanki:

- Ja sam Beograđanka, nisam neka ograničena osoba. Neka vode ljubav, meni to ne smeta. Natalitet mora da radi, prijavila bih lopove, upravnike koji kradu, a decu ne bih prijavila. Nek se množe - rekla je ova simpatična žena.

Na društvenoj mreži Tviter ova gospođa je pokupila brojne simpatije, a video sa njenim odgovorom ne prestaje da se šeruje.

Bonus video:

02:57

GLASNA MUZIKA JE PROŠLOST U BEOGRADU! Radojičić: Komunalna milicija za vikend kontrolisala 600 objekata, pisali i KAZNE

(Espreso / Blic, Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.