ŠOKANTNA OTKRIĆA O VANZEMALJCIMA: Bivši agent svedočio o susretu sa NLO, u šta verovati?
Foto: Promo

usijanje

ŠOKANTNA OTKRIĆA O VANZEMALJCIMA: Bivši agent svedočio o susretu sa NLO, u šta verovati?

U Usijanju tražimo odgovore na pitanja: Da li su ove smele tvrdnje istina ili poigravanje sa njom? Koliko još planeta ima koje poseduju slične uslove Zemlji? Šta se sve čudno dešavalo iznad Rtnja?

Objavljeno: 18:09h

Priča o NLO i vanzemaljcima uzdrmala je Pentagon! Od šokantnih izjava lako prihvaćenih za činjenice, do navoda da su sve tvrde teorije zavere - u tom rasponu se kreće priča o letelicama i bićima izvan planete Zemlje.

Bivši oficir Dejvid Gruš otvorio je temu koja je uzbudila ne samo američki Kongres, već je zainteresovala planetarni auditorijum.

Gruš je šokantne tvrdnje o vanzemaljcima izneo pod zakletvom, pred komisijom Kongresa u SAD. On je otkrio da je na mestima incidenata s neidetifikovanim letećim objektima NLO, pronađena biologija koja nije ljudska! Naveo je i da su 2014. u blizini Virdžinije naišli na neidentifikovani tamni objekat s prozirnom kuglom. Gruš tvrdi i da su američke vlasti svemirske brodove vanzemaljskog porekla dobile u sklopu tajnog vojnog programa i da zna za druge tajne programe koje uključuju vanzemaljsku tehnologiju koja je u mnogočemu superiornija od sposobnosti SAD.

U Usijanju tražimo odgovore na pitanja: Da li su ove smele tvrdnje istina ili poigravanje sa njom? Koliko još planeta ima koje poseduju slične uslove Zemlji? Šta se sve čudno dešavalo iznad Rtnja? Čućemo svedočenja.

Gosti Usijanja:

Goran Marjanović, samostalni istraživač

Velibor Vukašinović, vojni i probni pilot, poslednji direktor JAT-a

Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.