MEŠTANI TRBUŠANA JOŠ UVEK U ŠOKU NAKON OLUJE: Preteška KONSTRUKCIJA sa STADIONA uklonjena sa PRUGE! (FOTO)
Teška konstrukcija pala na prugu, Foto: RINA

ŠTETA ZA KLUB OGROMNA

MEŠTANI TRBUŠANA JOŠ UVEK U ŠOKU NAKON OLUJE: Preteška KONSTRUKCIJA sa STADIONA uklonjena sa PRUGE! (FOTO)

Jutro nakon oluje, rukovodstvo FK "Polet" iz Ljubića sabira štetu koja je za njihov lokalni klub ogromna

Objavljeno:

Superćelijska oluja svu svoju moć pokazala je sinoć u mestu Trbušani kod Čačka kada je kao od šale podignuta i odneta konstrukcija na stadionu FK "Polet" Ljubić. Kako je završila na pruzi, železnički saobraćaj Čačak - Kraljevo bio je u prekidu. Nakon nekoliko sati borbe i zhavaljujući savesnim građanima konstrukcija je sklonjena sa pruge na put koji se nalazi u neposrednoj blizini.

- Čulo se kako odjednom nešto kreće da se krši i lomi, tek kad je oluja stala izašli smo napolje i imali šta da vidimo. Samo pukom srećom je izbegnuta tragedija, jer nikog od ljudi nije bilo u blizini. Još ne možemo da verujemo da je onako teška konstrukcija potpuno izvaljena i odneta. Kao da je apokalipsa, kaže za RINU Aleksandar iz Trbušana.

Stadion u Trbušanima
Stadion u Trbušanimafoto: RINA

Jutro nakon oluje, ruikovodstvo FK "Polet" iz Ljubića sabira štetu koja je za njihov lokalni klub ogromna.

- Uspeli smo nekako da je sklonimo sa pruge na put, u toku današnjeg dana pokušaćemo i odatle da je uklonimo da ljudima ne smeta na prilazu ka kućam. Dolazila je policija, očekujemo i dolazak komisije koja će da proceni šetu. Nadamo se da će nam pomoći gradsko rukovodstvo, jer iz našeg budžetskih sredstava ovo ne možemo sami da uradimo, rekao je Lola Čvrkić presdsednik FK "Polet" iz Trbušana.

1 / 6 Foto: RINA

Bonus video:

04:36

OLUJA UTICALA NA GRAĐANE SUBOTICE, POVEĆAN JE BROJ INTERVENCIJA! Specijalista urgentne medicine: Imali smo pune ruke posla

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.