Mask i Cukerberg u klinču dok Facebook pokreće "ubicu Twittera", Threads
Nova platforma, Foto: Promo

promo

Mask i Cukerberg u klinču dok Facebook pokreće "ubicu Twittera", Threads

Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod

Objavljeno:

6. juna, Facebook je pokrenuo Threads. Platforma vrlo slična Twitteru i predstavlja najveći izazov s kojim se Twitter ikad suočio. Trideset miliona novih korisnika prijavilo se u roku od 24 sata od lansiranja. Tržišta su pozitivno reagovala, a akcije Facebooka porasle su za 3% dan pre lansiranja.

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom akcija Facebook-a putem interneta (takozvani finansijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija” preuzmite ovde.

Twitter-ove konkurentske platforme poput Truth Sociala ili Mastodona imaju dovoljno veliku korisničku bazu, ali ni jedna nema tako veliki kapital ili iskustvo na društvenim mrežama kao Facebook.

Threads je povezan sa Instagramom, koji trenutno ima najmanje dve milijarde korisnika, što znači da čak i ako Facebook, vlasnik Instagrama, uspe da uveri deo svoje korisničke baze da pređe na Threads, to će biti problem za Twitter.

Taj je potez došao u vreme kada je Twitter naišao na probleme zbog otpuštanja mnogih zaposlenih, jer se Mask trudio da smanji troškove i učini platformu profitabilnom. Koraci u tom smeru nedavno su ograničili broj tvitova koje korisnici mogu da objave ili pročitaju kako bi se odlučili da se prijave na plaćenu pretplatu. Nedavno je onima koji nemaju nalog na Twitteru takođe zabranjeno čitanje tvitova. Facebook je, s druge strane, imao sjajnu godinu, a akcije su skočile 142,64% od 1. januara.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija” preuzmite ovde.

Cukerberg je takođe uspeo da dobije Maskovu podršku u promociji svog proizvoda, izazivajući ga na borbu u ringu. Mnogi veruju da publicitet više koristi Cukerbergu i Threadsu.

Izvori: Business of Apps, MarketWatch, The Verge, Reuters, MT4 trgovačka platforma

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Svetislava Milutinovića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.