MAJKA IZ KURŠUMLIJE RAZBESNELA JAVNOST: Dete mi je palo sa bicikla, a moram da platim 50.000 dinara (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Ilustracija

nerealno

MAJKA IZ KURŠUMLIJE RAZBESNELA JAVNOST: Dete mi je palo sa bicikla, a moram da platim 50.000 dinara (FOTO)

Post jedne majke na Fejsbuku zapalio je društvene mreže
Objavljeno: 15:54h

Zabrinuta majka iz Kuršumlije objavila je na svom Fejsbuk profilu šta joj se dogodilo kada joj je sin pao s bicikla, i time izazvala lavinu komentara na ovoj društvenoj mreži.

Naime, Snežana Spasojević ostala je u šoku kada su joj u u bolnici najavili da će zbog povrede koju je zaradio njen sin vozeći bicikl morati da plati kaznu od 50.000 dinara!

- Upravo idem iz dečije bolnice, sin mi je pao sa bicikla dok sam bila na poslu i povredio ruku, ima veliki otok, ne može da je pokrene... Otišli smo na snimanje. Sestra me pita kad, gde i kako se povredio, gde smo mi roditelji bili u tom trenutku, i tako dalje... Ja detaljno pričam o svemu što je dete meni reklo, bila sam na poslu, a ne sa njim... Saznajem da ako bi do pada došlo na nekom drugom mestu, roditelji su odgovorni, da bi morali platiti kaznu... Ja u šoku, mislim u sebi, ne razumem šta moram platiti, kažem da imamo zdravstveno osiguranje itd... Oni mi govore kako se “pad sa bicikla, rolera, trotineta tretira kao saobraćajna nesreća i roditelji su lično odgovorni jer su detetu omogućili vožnju i da zbog toga moraju odgovarati, što je propisano novim Zakonom o saobraćaju koji ja ne poznajem - napisala je zabrinuta majka iz Kuršumlije.

Damir Okanović iz Srpskog komiteta za bezbednost saobraćaja, oglasio se na Tviteru povodom ovog događaja.

- Medicinska sestra zapalila društvene mreže. Kaže za pad deteta sa trotineta kazna 50.000 za roditelje. Nov EU zakon o saobraćaju. Duhovito - napisao je on.

Kako se objava zabrinute majke proširila društvenim mrežama brzinom svetlosti, Okanović je ponovo reagovao na svom Tviter profilu.

On je kazao da su to gluposti i "koještarije".

Bonus video:

Slepi mladić prosi na Zelenjaku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.