SINOĆ MI JE ĆERKA REKLA: ZAŠTO MORAM DA IDEM IZ SRBIJE DA BIH IMALA BUDUĆNOST? Ovo je najšerovaniji tekst na Fejsbuku danas
Foto: Profimedia/Ilustracija

ubola u metu

SINOĆ MI JE ĆERKA REKLA: ZAŠTO MORAM DA IDEM IZ SRBIJE DA BIH IMALA BUDUĆNOST? Ovo je najšerovaniji tekst na Fejsbuku danas

Jedan status o budućnosti u Srbiji danas je izazvao mnogo pažnje na Fejsbuku. Pričitajte ga!
Objavljeno: 14:23h

Jedna Srpkinja napisala je status na Fejsbuku o kome danas bruje društvene mreže. Tiče se naše dece, budućnosti, a kako će uticati na vas - pročitajte, pa saznajte.

Status prenosimo u celosti:

- Sinoć mi je ćerka, studentkinja, u razgovoru pred spavanje, rekla:"Zašto moram da odem iz zemlje da bih imala budućnost?" Srce mi je stalo. Rekla sam joj da ide da spava, da ne bi videla da plačem.

Jutros sam se probudila pod tim utiskom, a onda me je pozvao otac. Sanjao je loše brata, pita jesam li se čula s njim, i da ga pozovem, da vidim kako je.

Pre tačno 10 godina, u aprilu 2007. moj brat je otišao, zbog budućnosti. Pre sledećih predsedničkih izbora, bojim se, otići će i srce mog srca.

Nikome neću reći da ostane, zbog budućnosti.

U nedelju ću da glasam za zemlju koja će imati budućnost. Ako vam je dobro, onda ništa. Zaboravite da ste ovo pročitali. Ostanite kod kuće, pravite se da vam je sve potaman - napisala je ona.

Šta kažete na ovaj status?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.