DA LI JE OVO NAJLUĐA SVADBA KOJU STE VIDELI? Ovako Srbin ženi Bugarkinju, GLEDAJTE samo ŠTA RADE sa GOSTIMA (VIDEO)
SVadba, Foto: Printscreen/TikTok/_ansambl_karanovac_

FENOMENALNO

DA LI JE OVO NAJLUĐA SVADBA KOJU STE VIDELI? Ovako Srbin ženi Bugarkinju, GLEDAJTE samo ŠTA RADE sa GOSTIMA (VIDEO)

Zabeleženi su trenuci za pamćenje

Objavljeno:

Dan venčanja je u životu mladenaca jedan od najvažnijih dana u životu. Svi se trude da naprave ugođaj gostima i da veselje bude za pamćenje.

Tako je KUD Foča odlučio da iznenadi svog člana dolaskom na svadbu u nošnji.

Ovog vikenda smo bili gosti kod naših dugogodišnjih prijatelja iz Foče. Festival prijateljstva je ove godine začinjen i ovim trenutkom. Našeg prijatelja iz KUDa Foča smo iznenadili dolaskom na svadbu.

Da još bude lepše mlada je iz Bugarske, pa je taj momenat imao specijalnu draž. Hvala svima na druženju, pa do sledećeg vidjenja. ,,Bili smo na Bugarsko/Srpskoj svadbi", objavili su opisu svog videa na TikTok-u.

Pogledajte kako je ovo veselje izgledalo, trenuci za pamćenje:

@_ansambl_karanovac_ Ovog vikenda smo bili gosti kod naših dugogodišnjih prijatelja iz Foče. Festival prijateljstva je ove godine začinjen i ovim trenutkom. Našeg prijatelja iz KUDa Foča smo iznenadili dolaskom na svadbu. Da još bude lepše mlada je iz Bugarske, pa je taj momenat imao specijalnu draž. Hvala svima na druženju, pa do sledećeg vidjenja.???❤️ ,,Bili smo na Bugarsko/Srpskoj svadbi. Ludilo?"#neznakonijedeofamilije #nosnja #tradicija #family #folklore #foryoupage #foryou #fyp #fypシ ♬ original sound - Folklorni Ansambl Karanovac
00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.