NAJBOLJA ŽURKA NA BALKANU ZAKAZANA JE ZA PREKOSUTRA! Poslednje pripreme su U TOKU, interesovanje VEĆE NEGO IKAD
Rafting, Foto: Profimedia

spektakl na vodi

NAJBOLJA ŽURKA NA BALKANU ZAKAZANA JE ZA PREKOSUTRA! Poslednje pripreme su U TOKU, interesovanje VEĆE NEGO IKAD

Drinska regata potrajaće oko osam sati

Objavljeno:

Jedna od najvećih i najstarijih regata u Evropi zakazana je u opštini Ljubovija za 8. jul! Rafteri će se, već tradiocionalno spuštati najlepšim delom reke Drine, od Rogačice do Ljubovije, rutom dugačkom 40 kilometara!

Za spust niz Drinu spremaju se sve vrste plovila! Drinska regata potrajaće oko osam sati a organizatori iz turističke organizacije Ljubovija garantuju dobar provod.

- Poslednje pripreme su u toku kako bi spremno dočekali goste iz cele zemlje, regiona i drugih delova sveta. Interesovanje za ovu 22. regatu je veće nego ikada. Smeštajni kapaciteti su već odavno popunjeni. Slobodan ležaj se može pronaći u nešto udaljenijim vikendicama i domaćinstvima koja se bave seoskim turizmom - kažu za agenciju Rina u Turističkoj organizaciji opštine Ljubovija.

Drina
Drinafoto: RINA

Drinska regata svake godine ima sve više učesnika

U okviru manifestacije i dana Drinske regate, posetioci mogu da uživaju u različitim događajima, sportskim takmičenjima, književnim večerima, predstavama, koncertima naših velikih muzičkih zvezda kao što su Dženan Lonačrević, Jelena Rozga, Tea Tairović i mnogi drugi, što manifestaciji daje bogat sadržaj za nezaboravan doživljaj.

Podsetimo, na prošlogodišnjoj Drinskoj regati oboreni su svi rekordi po broju posetilaca, a želja i cilj organizatora je da Drinska regata svake godina ima sve veći broj učesnika i posetilaca.

Bonus video:

02:07

LEPOTICE OSVOJILE DUNAV! Sve više devojaka uči da jedri, na dunavskoj regati osvojile publiku

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.