"DECA NAM U VRTIĆU SPAVAJU NA PODU": Roditelji VAN SEBE OD BESA zbog odluke rukovodstva obdaništa (FOTO)
Roditelji se žale da im deca spavaju na podu u vrtiću, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD

drama

"DECA NAM U VRTIĆU SPAVAJU NA PODU": Roditelji VAN SEBE OD BESA zbog odluke rukovodstva obdaništa (FOTO)

Prema rečima nezadovoljnih roditelja deca spavaju na podu jer je rukovodstvo rešilo da se ova dva vrtića spoje u jedan

Objavljeno: 17:05h

Roditelji čija deca pohađaju vrtić "Suncokret" i vrtić "Maja" na Novom Beogradu prilično su besni, s obzirom da im deca u vrtiću, kako tvrde, spavaju na podu!

Naime, prema rečima nezadovoljnih roditelja deca spavaju na podu jer je rukovodstvo rešilo da se ova dva vrtića spoje u jedan.

- "Pohvale" za rukovodstvo Predškolske ustanove "11 April" na Novom Beogradu. Doneli su odluku o spajanju vrtića "Suncokret" u vrtić "Maja", pa sada deca zbog te odluke spavaju na podu - navodi se u poruci nezadovoljnih roditelja koja je objavljena na Instagram storiju grupe "Serbialive Beograd".

Vrtić
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD

Roditelji su priložili i fotografiju na kojoj se može videti da su vaspitačice namestile posetljine i strunjače za spavanje na podu.

Vrtić
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD

Roditelji su dodali i da su nezadovoljni zbog toga što je zabranjeno da se pali klima u vrtiću.

Vrtić
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD

- Uz to "gospoda" glume neke direktore, klima ne sme da se pali u vrtiću ako nije više od 30 stepeni, a kada je preko 30 stepeni, treba njihovo posebno odobrenje - napisali su roditelji.

Kurir je juče poslao mejl sa pitanjima PU "11 April", ali odgovore do objavljivanja ovog teksta nismo dobili. Na telefone dostupne na njihovom sajtu niko nije javljao.

Bonus video: GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!​​​​​​​

02:00

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.