DVA SRBINA NESTALA NA PUTU OD MALTE DO GRČKE! Biljana moli za pomoć, nema ih više od 24 sata
Aerodrom / Ilustracija, Foto: Profimedia

POTRAGA

DVA SRBINA NESTALA NA PUTU OD MALTE DO GRČKE! Biljana moli za pomoć, nema ih više od 24 sata

Biljana je napisala kako sa momcima nisu u kontaktu više od 24 sata

Objavljeno: 14:34h

Unutar jedne od grčkih grupa na Fejsbuku objavljen je apel u kojem žena iz Srbije zamolila sve one koji znaju nešto o letu sa Malte do Soluna, a u kojem je trebalo da budu njen sin i njegov drug, sa kojima nije u kontaktu više od jednog dana.

Kako je Ljiljana napisala u "Grčka uživo" grupi, mladići su trebali da slete sinoć u Solun, međutim, kako nisu u kontaktu više od 24 sata, ne zna ni da li su bili u avionu. Kako je napisala, telefoni obadva mladića su isključena.

"Molila bih za pomoć / informaciju: Da li je noćas stigao avion sa Malte do Soluna? Ako je iko na aerodromu ili može pozvati jako bi mi znacila informacija. Dve osobe su trebale biti na tom letu, nemamo kontakt. Da bar znamo gde da ih tražimo. unapred zahvalna", napisala je ona.

Nestali
foto: FACEBOOK, GRČKA INFO / SCREENSHOT

Telefoni isključeni, ne znaju ni da li su krenuli na put

Nakon što su je članovi grupe "Grčka info" pitali da im da malo više informacija, odnosno, o kome se radi i kada su se poslednji put čuli, Biljana se ponovo oglasila. Kako je rekla, u pitanju su njen sin i njegov drugar sa kojima nemaju kontakt još od pre poletanja aviona sa Malte.

"Moj sin i njegov drug, trebali su noćas letom sa Malte stići u Solun.. Nemamo nikakve tačne podatke. Telefoni su im isključeni, pokušavamo saznati da li su na Malti ili u Solunu", napisla je, te dodala kako su re toga su oba telefona isključena, zato ništa ne znamo."

U daljem toku pisanja, Biljana je napisala kako sa momcima nisu u kontaktu više od 24 sata, dok su pre toga bili stalno na vezi, navodeći kako to nije bilo uobičajno ponašanje, te i da je pokušala da kontaktira našu ambasadu na Malti.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.