mts i ENPay u IPification sistemu najbrže registracije korisnika!
mts, Foto: Promo

VAŽNO

mts i ENPay u IPification sistemu najbrže registracije korisnika!

Saradnja između kompanija ENPay i IPification bila je logičan korak, obzirom na sličnu misiju koja korisnike stavlja u centar svakog razvoja

Objavljeno:

Vodeća telekomunikacioni operator u regionu, Telekom Srbija, i kompanija ALLYES koja stoji ispred brenda „ENPay“, uspešno su završili projekat integracije IPification usluge koja korisnicima elektronske naplate putarine (ENP) omogućava registraciju u svega nekoliko sekundi.

ENPay je mobilna aplikacija koja povezuje KORISNIKE, TAG UREĐAJE I KARTIČNO PLAĆANJE, i tako korisnicima značajno olakšava ovaj proces. Pravi je trenutak da ENPay lansira ovo rešenje za brzu i laku registraciju, uz pomoć kompanija Telekom Srbija i IPification, baš pred sezonu godišnjih odmora.

Aplikacija ENPay nudi mogućnost da se uključi postojeći ili naruči novi tag za plaćanje putarine, kao i automatsko plaćanje direktno sa platne kartice korisnika bez zaustavljanja na prodajnim mestima. Dovoljno je samo da se aplikacija poveže za platnom karticom korisnika. Sa ENPay aplikacijom sve se rešava brzo i lako, i više nema čekanja ni u redu za plaćanje putarine.

Saradnja između kompanija ENPay i IPification bila je logičan korak, obzirom na sličnu misiju koja korisnike stavlja u centar svakog razvoja.

IPification, kao jedini pružalac autentifikacije na osnovu mobilnih IP adresa, verifikacije telefona i korisnika, kao i rešenja za prevenciju digitalnih zloupotreba, omogućava korisnicima da uz pomoć pouzdane mobilne infrastrukture dobije najbezbednije i najbrže rešenje za brzu mobilnu registraciju (mKYC), uz izričit pristanak krajnjeg korisnika u skladu sa Evropskom direktivom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

„TAG već neko vreme čini moj život lakšim, pa sam veoma srećan da vidim i da je sam proces registracije korisnika olakšan i ubrzan, i to kroz IPification ni manje ni više. Sjajno je kada naletite na još kompanija kojima su korisnici na prvom mestu, kao što je ALLYES/ENPay, te bih voleo da im se zahvalim na poverenju,“ rekao je Stefan Kostić, generalni direktor kompanije IPification.

„Neograničena mobilnost uz maksimalnu uštedu vremena i resursa – to je suština posla kojim se kompanija ALLYES bavi i ceo brend ENPay je usmeren ka tom cilju. Kompanije Telekom Srbija i IPification i njihova usluga brzog onbordinga na ENPay aplikaciji je korak dalje u istom smeru – FAST LANE. Srećni smo što imamo partnere u Telekomu Srbija i IPification-u, koje nas prate u ovoj misiji“, rekao je Nikola Jokić, direktor prodaje kompanije ALLYES/ENPay.

Koliko je sve brzo i jednostavno pogledajte ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.