PA OVO JE GENIJALNO: Srpkinja izmislila POLJOFITNES - sadi luk i krompir, a vežba, sve o jednom trošku! (VIDEO)
Foto: prtsc/facebook

bravo, devojko!

PA OVO JE GENIJALNO: Srpkinja izmislila POLJOFITNES - sadi luk i krompir, a vežba, sve o jednom trošku! (VIDEO)

Jovana je odlučila da spoji i lepo i korisno
Objavljeno: 15:01h

Prelepa Jovana Marković (23) koja živi u selu Veliko Laole kod Petrovca na Mlavi, a izvorno je iz sela Šetonje, odlučila je da vitko telo i zdravlje održava vežbanjem u "prirodnom" okruženju, i to, verovali ili ne, prilikom sađenja luka i ostalih poljoprivrednih poslova.

Ona je u videu objasnila kako se rade vežbe za noge i gluteus, jer je za bicepse i tricepse završila. I sve to u njivi, gde sadi luk.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Evo nas i dalje u mojoj prirodnoj teretani. Pošto smo završili vežbu za bicepse i tricepse, prelazimo na noge i gluteus. Od priručnog materijala je potrebno - luk i rukavice. Idemo prvo na desnu stranu, podignemo se, pa levo i odradimo skok. Idemo opet, desno, levo pa skok - rekla je Jovana, i pokazala svima da može da se vežba gde god želite, samo je potrebna volja.

foto: prtsc/facebook

A ona je spojila i lepo i korisno - na svežem vazduhu je, sadi luk, a ujedno ima liniju na kojoj bi joj sve devojke pozavidele.

foto: prtsc/facebook

Pogledajte kako Jovana sadi luk i vežba:

Pogledajte kako Jovana sadi krompir:

A pogledajte vežbe za čučnjeve:

Jovana već ima svoju bazu fanova na društvenim mrežama, i ovo raduje, jer ovo što ona radi je nešto nazdravije i najpametnije što se pojavilo u Srbiji u poslednjih ko zna koliko godina! Svaka čast, devojko!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.