TREĆE IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnici stanova iz Pančeva i Vlasotinca!
Foto: prtsc/rts

KOME ĆE SE SREĆA OSMEHNUTI?

TREĆE IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnici stanova iz Pančeva i Vlasotinca!

Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara
Objavljeno: 18:42h

Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", zakazano je za večeras na Prvom programu RTS - a.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

18:35: Izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca. Komisija je posle provere ispavnosti njihovih računa potvrdila da su Sofija i Goran dobitnici stanova.

foto: prtsc/rts
foto: prtsc/rts

18.30 - Asmir Kolašinac, atletski reprezentativac izvlači dobitnike glavne nagrade, dva stana u Beogradu.

foto: prtsc/rts

18.22 - Dobitnici drugih šest automobila Fijat 500 L su: Sandra Kučanović Novi Beograd, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Stanojev Marica iz Bečeja, Đurić Marija iz Lazarevca i Bora Gilezan iz Zrenjanina.

foto: prtsc/rts

18.14 - Glumci Ivan Nenić i Goran Tomić izvlače dobitnike putovanja. Put na letovanje u Grčku dobio je Đuro Tutuš iz Novog Sada, Živanović Miodrag iz Kragujevca. Ksenija Punić iz Beograda je dobila put u Pariz, a put u Njujork dobio je Marković Zvonimir iz Kragujevca.

foto: prtsc/rts

18.11 - Dobitnici automobila Fijat 500 L su: Vrgoč Milenko, Čelarevo, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević, Sovljak Crna Bara, Stojadinović Goran Vlasotince, Tomić Milivoje, Subić Josin iz Uzdina.

17.58 - Počinje izvlačenje prvih 6 automobila Fiat 500L. Zorana Arunović i Mihail Dudaš, krenuli u bazen da izvuku prve dobitnike. Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevća jedan račun nije fikskalan i njegova koverta je proglašena neregularna.

foto: prtsc/rts

17.56 - Komisija je saopštila da je drugo izvačenje bilo regularno 188 nagrada izvučeno. 19 koverata bilo neispravno. Šest koverata vodilo se na maloletnike. Iz prvog izvlačenja 150 dobitnika je preuzelo potvrdu, a iz drugog nagradu preuzelo 141 dobitnik. Uslovi su se stekli izvlačenje može da počne.

17.52 - Nivo koverata u pretposlednjem izvlačenju raste iz dana u dan. Broj sada se kreće blizu sedam miliona.

Za izvlačenje koverti biće zaduženi - bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić koji su podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara. Sve koverte koje budu pristigle do sinoć do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u trećem izvlačenju nagradne igre. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS - a uz obezbeđenje MUP Srbije.

foto: prtsc/rts

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS - a i biće prenošeno putem lajv strima.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".

Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, i Radio televizije Srbije.

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.