SRBIN NAPRAVIO PROFIL NA TINDERU PA POSTAO GLAVNA TEMA NA MREŽAMA: Sve zbog opisa, neki mu smišljaju i PAKLENI plan
Upoznavanje preko Tindera, Foto: Profimedia

AUUU!

SRBIN NAPRAVIO PROFIL NA TINDERU PA POSTAO GLAVNA TEMA NA MREŽAMA: Sve zbog opisa, neki mu smišljaju i PAKLENI plan

Verovatno nije očekivao da će se oglas naći ovako javno na mrežam

Objavljeno:

Svašta se može videti i pročitati na Tinderu, jer mnogi su odlučili da cilj opravdava sredstvo, ali ima i onih osoba koje baš preteruju.

Takav jedan oglas osvanuo je na Tviteru, tačnije deo koji se tiče opisa profila, pa je tako neki gospodin, a taj pojam koristimo sa velikom slobodom, bio možda i previše iskren.

„Znam, znam oženjen fuj, fuj, sram me bilo kako sam samo tako nemoralan i ostalo ? ali saslušaj me ako zanemarimo malčice moralnih sitnica poznanstvo sa mnom ima svojih čari, duhovit sam, elokventan (ne zaklapam), umem da slušam (lepo dresiran), nekima sam čak i sladak (ima nas raznih), volim životinje, umem da kuvam (delim recepte) i mnoge druge. Možda se iznenadite :)“

Verovatno nije očekivao da će se oglas naći ovako javno na mrežama, ali to je svakako ono što je stavio o sebi i što svaka ženska osoba koja naleti na njega može da vidi.

„S onakvim upadom iskreno ne znam ni kako se ijedna udala za njega, kamoli kako se nada da će žene (množina) želeti išta s njim :’)“, „Svi ga kritikuju zato što je oženjen a niko da se zapita kako bre oženjen“ i „Dobro kuva, samo treba unapred najaviti dejt, da skuva i za ženu i za dejt“ samo su neki od kreativnih komentara.

Međutim, to nije sve, ima i onih koji imaju ideju kako treba reagovati kad naletite na ovakve osobe: „Ja bi ga lajkala saznala ko mu je žena i drukala“.

A isto to je predložila još jedna korisnica Tvitera, sa aluzijom na veoma zanimljivi film Promising Young Woman: „HEAR ME OUT trebaju nam neke promising young carice svemira koje će namerno ići na dejtove s ovim spodobama, uzimati lične podatke i potom kontaktirati njihove supruge s dokazima o (pokušajima) prevarama. Desetak puta da se desi, us*ali bi se u gaće koje im jadna majka pere“.

E sad, istina je da svako može da piše o sebi šta hoće i da niko ne mora da odgovori na ovakvu poruku, odnosno profil, ali ponekad je prosto nemoguće ne reagovati, ovako ili onako.

02:44

ŠUŠKALO SE DA LJUBI MLAĐEG, A SAD OTKRILA: Evo sa kim je Jelena Rozga ZAGLAVILA u karantinu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/City Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.