"NIKADA NIJE BIO PROBLEMATIČAN": Stevan (21) je nestao pre mesec dana, majka se oglasila za ESPRESO o DETALJIMA
Stevan Aleksić, Foto: Privatna arhiva

nestao

"NIKADA NIJE BIO PROBLEMATIČAN": Stevan (21) je nestao pre mesec dana, majka se oglasila za ESPRESO o DETALJIMA

Za njim tragaju policija, porodica i prijatelji ali i dalje bezuspešno

Objavljeno: 23:47h

Više od mesec dana traje potraga za Stevanom Aleksićem (21) iz Ćuprije koji je sa društvom 29. aprila bio na rođendanu i te večeri prema rečima očevidaca ušao u Veliku Moravu od kada mu se gubi svaki trag.

Za njim tragaju policija, porodica i prijatelji ali i dalje bezuspešno, a njegova majka i dalje ima nadu da joj je sin živ i moli sve da jave ukoliko znaju bilo kakvu informaciju.

"Poslednji put smo se čuli tog dana oko 18:50 kada mi je javio da se brzo vraća kući. Ali ubrzo su mi javili da ga je jedan drug video kako ulazi u Veliku Moravu da pliva i kako nestaje. U tom trenutku je imao crnu duksericu, patike i majicu, a iako nje bio oženjen na ruci je nosio versaće burmu. Ima ožiljke na obrvi i levoj ruci", priča Stevanova majka, Dušica Tošić za Espreso.

Stevan Aleksić
foto: Privatna arhiva

Dušica ne gubi nadu da joj je sin živ i zdrav, ali kako kaže još nikakve informacije nije dobila.

"Slučaj smo odmah prijavili policiji, i oni su se uključili u potragu zajedno sa roniocima. Ne znam šta se te večeri tačno dešavalo, ali ja ne verujem da je moj sin hteo da sebi naudi, nikada nije bio problematičan niti je pio. On je jedan vredan mladić", govorio nam Dušica.

Dušica apeluje na sve da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona 061 60 57 532.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.